carlopapa Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam czy podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć ten karabin?? wisi mi to zadanie od początku gry a byłem już w x-16 i na razie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 W tunelu kolejowym na Wysypisku, na samym końcu leży trup, przy nim jest potrzebne MP-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dzięki Kobal za info ale na razie się tam nie wybiorę bo za słabą mam ochronę przed radiacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Z tego co pamiętam ja też nie miałem za bogatego pancerza a raczej zwykłą kurtkę bandyckę kiedy tam się wybierałem. Myk polega na tym że zaraz po wejściu do tunelu i minięciu lokomotywy trzeba przejść tory i iść pod ścianą po prawej (zgodnie z kierunkiem marszu) tak spokojnie można przejść ponad połowę drogi w głąb.Ja robiłem to tak że podchodziłem jak najbliżej zwłok do miejsca zwiększonego promieniowania robiłem sejawa potem podbiegałem brałem wszystko z wyposażenia i odbiegałem do miejsca gdzie robiłem wcześniej sejwa czyli dosłownie parę kroków żeby uniknąć promieniowania i robiłem następny sejw. Potem starałem się jak najszybciej wybiec z tunelu bo po przejęciu ekwipunku z trupa wewnątrz tunelu przy lokomotywie pojawiają się nowe mutki. Najpierw z nimi walczyłem i parę razy zginałem więc dałem sobie spokój i po prostu wybiegem z tunelu pamiętając żeby biec od miejsca drugiego sejwa do wyjścia wzdłuż lewej ściany (czyli tej gdzie nie ma promeniowania) prawie do zrównania z lokomotywą. Przy lokomotywie trzeba przebiec przez tory na prawą stronę i zmykać do wyjścia z tunelu. Edytowane 23 Września 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi