carlopapa Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 Witam czy podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć ten karabin?? wisi mi to zadanie od początku gry a byłem już w x-16 i na razie nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 W tunelu kolejowym na Wysypisku, na samym końcu leży trup, przy nim jest potrzebne MP-5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted September 23, 2015 Author Report Share Posted September 23, 2015 Dzięki Kobal za info ale na razie się tam nie wybiorę bo za słabą mam ochronę przed radiacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (edited) Z tego co pamiętam ja też nie miałem za bogatego pancerza a raczej zwykłą kurtkę bandyckę kiedy tam się wybierałem. Myk polega na tym że zaraz po wejściu do tunelu i minięciu lokomotywy trzeba przejść tory i iść pod ścianą po prawej (zgodnie z kierunkiem marszu) tak spokojnie można przejść ponad połowę drogi w głąb.Ja robiłem to tak że podchodziłem jak najbliżej zwłok do miejsca zwiększonego promieniowania robiłem sejawa potem podbiegałem brałem wszystko z wyposażenia i odbiegałem do miejsca gdzie robiłem wcześniej sejwa czyli dosłownie parę kroków żeby uniknąć promieniowania i robiłem następny sejw. Potem starałem się jak najszybciej wybiec z tunelu bo po przejęciu ekwipunku z trupa wewnątrz tunelu przy lokomotywie pojawiają się nowe mutki. Najpierw z nimi walczyłem i parę razy zginałem więc dałem sobie spokój i po prostu wybiegem z tunelu pamiętając żeby biec od miejsca drugiego sejwa do wyjścia wzdłuż lewej ściany (czyli tej gdzie nie ma promeniowania) prawie do zrównania z lokomotywą. Przy lokomotywie trzeba przebiec przez tory na prawą stronę i zmykać do wyjścia z tunelu. Edited September 23, 2015 by kazik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts