kanon1022 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Witam,czy jest jakiś spawner do tego moda i skąd go pobrać. I jak zmienić możliwość większego przenoszenia rzeczy . Edytowane 25 Września 2015 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A w tym dziale szukałeś? https://stalkerteam.pl/forum/306-tutoriale-i-poradniki-ogólne/ Tam jest skarbnica porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam,szukałem ,ale nic nie kumam nie jestem zaawansowanym w te klocki .Wiesz może gdzie znajdę kontrolera z zadania leśnika pomoc wasiliewowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Tu masz problemy fabularne do tego moda: https://stalkerteam.pl/forum/208-problemy-fabularne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 nic tam nie ma na ten temat. gdzie mogę dostać jakiś spawner do tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Sprawdź, co prawda do wersji z AA2 - mega:///#!xAVjRabJ!WupH-H5c6lVasPav_zctc68sz0J_o8beXBUW6WHF52s Edytowane 26 Września 2015 przez gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nie wiem po co ci spawner. W tym modzie sprzętu do zebrania z ziemi jest od groma i jeszcze trochę. Poza tym nie radzę używać. W tym modzie kilka razy zostaniesz okradziony z ekwipunku. Mając tony sprzętu będziesz miał tylko wyloty. Co do udźwigu, mógłbym ci to zrobić, ale musiałbym mieć pliki z moda. Ja już dawno nie mam tego na dysku a z głowy nie pamiętam już które to były. Przyslij mi pliki actor.ltx z folderu gamedata / config / creatures, system.ltx z folderu gamedata / config i prawdopodobnie będzie też potrzebny plik o nazwie inventory_sect.ltx lub podobnej. On chyba tez jest w folderze gamedata / config. No i napisz ile byś chciał tego udźwigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Tak jak napisał Kobal do zmiany udźwigu potrzebne są dwa pliki, jak to zrobić jest podane tutaj - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki rozwiązałem problem z ekwipunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi