pacjent1972 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Za Wiki: Cheat (ang. oszustwo) – łamanie zasad gry komputerowej ustalonych przez jej autorów poprzez modyfikację elementów mechaniki gry . Historia stara jak najstarsze gry. Dla kogo, po co i w jakim celu...? Przez nas graczy, by ułatwić sobie przejście kolejnego poziomu, gry, moda, w celu osiągnięcia jak najlepszego wyniku.Czy warto? Czasami nie, bo w grach sieciowych stworzono mechanizmy które eliminują nieuczciwych graczy nagradzając ich banem. Życie? Z całą pewnością 90% graczy ma swoim koncie jakieś oszustwo by sobie pomóc w grze, ułatwić zabawę i nie męczyć się z niewygodna przeszkodą, przeciwnikiem czy zagadką.Gramy bo kochamy grać, kłamstwo (nieuczciwość) mamy wpisaną w geny bo to natura człowieka więc grzechu chyba nie mamy podrasowując udźwig naszego GG, dobrze gdy na tym się kończy.Jeśli zaczynamy grzebać głębiej i głębiej to chyba zatracamy się w tym oszukiwaniu i zaczynamy oszukiwać siebie samych sądząc że jesteśmy dobrymi graczami.Nie jestem super graczem i nie mogę chwalić się przejściem setek gier bo zaliczyłem może kilkadziesiąt, ze STALKEREM jestem od 2009 roku, Zew, potem Cień i Niebo. Uczciwie bez cheatów, forum ST od 2011 roku i pierwsze kroki by ułatwić sobie rozgrywkę.Moje grzechy W STALKERZE? Udźwig, cena niektórych itemów i właściwości na in plus paru artów by przeżyć ( w Soli, SZramie i TŚ). Myślę że im bardziej ingerujesz w moda, grę, by ją sobie podporządkować tracisz mnóstwo zabawy, zabierasz grze to czym miała być u zarania. Pozdrówka dla Was Stalkerzy! Edytowane 26 Września 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Myślę, że gdybyś to ostatnie zdanie, cyt: "Myślę że im bardziej ingerujesz w moda itd", zrobił na kolorowo, to cała Twoja wypowiedź byłaby sugestywniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Myślę, że gdybyś to ostatnie zdanie, cyt: "Myślę że im bardziej ingerujesz w moda itd", zrobił na kolorowo, to cała Twoja wypowiedź byłaby sugestywniejsza.Masz rację, przekaz wygląda teraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Miękkich stalkerów teraz robią... spałnery, poradniki, wideo... zabijać bandytów im się chce... OP-2 be, be i jeszcze raz be... "Casuale" się z was zrobiły, to wam powiem. Sandboxy tylko wam w głowach... Gdzie się podziała ta ułańska fantazja, pragnienie zdobycia niezbadanych ziem i osiągnięcie nirwany? "...Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nirwany nigdy nie osiągniemy...idąc tokiem myslenia Tarkowskiego...., chyba to dobrze..))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi