carlopapa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czy wie ktoś gdzie znajduje się lornetka dla czapy?? wypytałem wszystkich i przeszukałem całe magazyny wojskowe i nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Łap - https://www.youtube.com/watch?v=CfmL55bwNjc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dopisałem to do poradnika jakby ktoś kiedyś pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam. Mam problem z tą lornetką. Znalazłem ją ale Czapa nie chce gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi