kanon1022 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, jak biorę pierwsze zadanie od marlina na snorki w prypeci mam wylot jak zatwierdzę,że się zgadzam,prubowałem kilka razy i to samo wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Podaj log - https://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzić-logi/ Edytowane 27 Września 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 nie ma loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 W tym folderze C:\Users\Public\Documents\stalker-shoc\logs powinien być plik xray_cichy.log (nie będzie się nazywał cichy tylko tak jak Ty). Wklejasz zawartość po frazie FATAL ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) nic nie ma w tym pliku. xray_wojtek.rar Mam jeszcze problem z rozpoczęciem gry od Wariaga ,nie ma dialogu żeby rozpocząć grę posłał mnie tam barman z Kordonu. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi