carlopapa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam robię właśnie questa na tego snajpera co na początku gry walił do nas na Kordonie tam gdzie leczymy Tolika. Od dzika dostałem info o jakimś kamazie w fabryce Rostok obok którego jego ludzie postawili znacznik na tego gościa. Przeszukałem całą Dzicz i kompleks na Jantarze ale nie znalazłem kamaza pasującego do tego na fotografii. Czy robił już ktoś tego questa i podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Proszę bardzo Owszem, informacja jest na pace Kamaza, tylko trzeba do tego podejść trochę inaczej. To znaczy tak. Musisz przejść na Dzicz. Tam dostać sie na rurociąg po prawej stronie drogi. Można na niego przeskoczyć z samochodu na drodze. Po tym rurociągu przechodzisz poza lokację w stronę Baru. Zeskakujesz, idziesz do swojego Kamaza na drodze do MW. Na pace będzie notatka z imieniem stalkera, którego musisz znaleźć. Przedostajesz się dowolnym sposobem z powrotem na lokację. Odnajdujesz rzeczonego stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzięki wielkie w życiu bym na to nie wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dzięki @Anton dodam do poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Koledzy ale...to kobalowi należą się podziękowania Ja biegałem z ok. dwie godziny jak pies z pęcherzem koło Kamaza... po stronie Baru i oczywiście zastanawiałem się co robię źle i dlaczego nie ma we wskazanym miejscu tych dokumentów. Dobrze "mieć" takiego kobala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja pierdziele co za baran zrobil tego questa?Kamaza od razu rozpoznalem, chodze, kucam, przegladam okoliczne krzaki i nic, a tu widze takie cyrki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi