Pan Otlet Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nie wiem, czy temat mogę wrzucić, ale zaczynam grać na streamach w CoC i jak ktoś jest chętny to zapraszam do oglądania, a szczególnie do grania Jeśli temat łamie któryś z punktów regulaminu, to proszę o usunięcie tematu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jak najbardziej jestem za! Plusik odemnie.Jak się wyleczę z tej choroby to też mam zamiar nagrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Żeby specjalnie nie zakładać nowego tematu taka próbka na początek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 @Junx, jeśli można zapytać - czy w tym filmie została użyta jakaś modyfikacja na uzbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 @Arni, tak została użyta STCoP R5.5 for Call of Chernobyl - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/stcop-weapon-pack-for-call-of-chernobyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi