Junx Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie wyłącza się licznik do emisji podczas drugiego wejścia na CEA-1 od strony prypeci, błąd pojawia się po przekroczeniu bramy, log.stack trace: 0023:02EC76B3 xrRender_R2.dll [error][ 18] : Brak dalszych plików.Jeszcze spróbuje na R1 wejść i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jeśli chodzi o morderrczą Emisję na CEA to ona sama się wyłączy. Przynajmniej u mnie tak było. W starszych wersjach jej wyłączenie było uzależnione od znalezienia PDA Striełoka w Pieczarze i przyniesienia go Doktorowi. Myślę, że tu jest tak samo. A błąd masz związany z grafiką . Pewnie te twoje eksperymenty z AA się odzywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A właśnie, że nie, wywaliłem całość z gamedata i bin'a. Miałem zrobioną kopię zapakować gamedata i bin. Przezorny ubezpieczony PS. Poczekam do końca emisji, zobaczę co się stanie, bo zostało jej tylko 23 minuty xd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi