muezin70 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam,czy może ktoś litościwy podrzucić pliki; artefacts.ltx oraz trade. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiamps;plik artefacts.ltx z artami występującymi w OP-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A co ja tam się będę rozdrabniał. Wrzucam cały config i scripts wyciągnięty od ruskich dat.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzięki Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Jest Temat to szkoda robić nowy - Potrzebuje plik ltx broni ACR, a najlepiej to może nawet cały folder Weapons.ltx.ACR to bardzo ładna broń, (i jedna z moich ulubionych) ale za to co z nim zrobili to zabiłbym. Myśle że mogę go lekko ulepszyć i upiększyć EDIT: wiem że mógłbym rozpakować mod, ale ma to trwać aż 3 godziny, a unpacker moda wypakowuje Configi jako jedne z ostatnich. :\dzięki z góry Edytowane 21 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mówisz - masz: w_acr.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Spasiba Jako że sam nie rozpakuje moda to pytanie - dałby ktoś plik tekstury celownika XM8 :P Dzięki z góry... ponowinie Edytowane 21 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi