Łobuz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Skasowali mnie za coś i teraz mam - 38000 kasynikt nie chce handlować jak to naprawić bez wczytywania wcześniejszych sejwów bo kupe roboty odwaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 W sumie, pierwszy raz coś takiego widzę na oczy . Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Ale co, nie chcą od ciebie kupować? Bo, że nic nie chcą ci sprzedać to rozumiem. Masz minusową zdolność kredytową . Na moją głowę bez wczytywania wcześniejszego zapisu się nie obejdzie. Kasę możesz sobie przxypisać na początku gry. Teraz to tylko rzeczy do sprzedania, ale skoro nikt ich od ciebie nie kupi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 a stalkerzy też nic nie kupią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nikt nic Już cofnołem się to Krzyż mnie tak obłupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi