OldMan Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Wracając przez Kordon do Baru otrzymałem info o uszkodzeniu PDA. W Barze barman za naprawę chce po targach artefakt Łzy Ognia i tu mam pytanie.Czy mogę bepiecznie grać dalej przyjmując zlecenie na ten artefakt ? Atrefaktów w ogóle jest jak na lekarstwo a jeszcze Łzy Ognia ?????Będę szukał ale kiedy go znajdę ???? Edytowane 2 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzfromhell Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 pozniej sie to zmieni, już nie będzie chciał tego artefaktu, przynajmniej w poprzedniej wersji tak było..o ile pamiętam z Praporem czy też z Freemanem trzeba będzie gadać, przyjmij to zlecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Zadanie jest składowa ciągu innych zadań - ergo - musisz.Artefakt- jeżeli masz recepty zrób sam >>>> Kropla->łzy Elektry-> Łzy Ognia. Edytowane 2 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wracając przez Kordon do Baru otrzymałem info o uszkodzeniu PDA. W Barze barman za naprawę chce po targach artefakt Łzy Ognia i tu mam pytanie.Czy mogę bepiecznie grać dalej przyjmując zlecenie na ten artefakt ? Atrefaktów w ogóle jest jak na lekarstwo a jeszcze Łzy Ognia ?????Będę szukał ale kiedy go znajdę ???? Nieuważnie czytasz dialogi a to proszenie się o kłopoty. Za naprawę twojego osobistego PDA, które zepsuło ci się na Kordonie a niezwykłym sposobem samo sie naprawiło przy wejściu do Baru, Barman nic nie chce. Naprawia ci je Chudy, czy tez Docent za ileś tam kasy. I nie lekceważ tego, bo potem będziesz się z płaczem cofał w sejwach i powtarzał grę. Natomiast Łzę Ognia Barman chce za zepsute PDA, które dostałeś od Prapora na posterunku Powinności na Wysypisku. Te PDA jest związane z linią fabularną "Poszukiwanie zaginionej ekspedycji". I nic się nie stanie jeśli będziesz szukał tego artefaktu przez miesiąc, po prostu nie rozwiniesz tej linii fabularnej dopuki nie przyniesiesz artefaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Za docenta trzeba zapłacić u Barmana 12 tyś. rubli. Takie małe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) A gdzie znajdę te ''łzy ognia'' lub za jaką misje? (Mam receptę na ten artefakt, ale żeby go zrobić muszę mieć receptę na łzy elektry której też nie posiadam). Już mam Sacharow daje za przyniesienie stop snorka. Edytowane 4 Maja 2017 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale czy przypadkiem ochroniarz w drzwiach, przy odpowiednim przeprowadzeniu z nim dialogu, nie przepuszcza z 1 antyrada? Bo do tych nibynaukowców przychodzi iść kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi