Jump to content

Uszkodzone PDA

Recommended Posts

Wracając przez Kordon do Baru otrzymałem info o uszkodzeniu PDA. W Barze barman za naprawę chce po targach artefakt Łzy Ognia i tu mam pytanie.
Czy mogę bepiecznie grać dalej przyjmując zlecenie na ten artefakt ? Atrefaktów w ogóle jest jak na lekarstwo a jeszcze Łzy Ognia ?????
Będę szukał ale kiedy go znajdę ????

Edited by kazik

Wracając przez Kordon do Baru otrzymałem info o uszkodzeniu PDA. W Barze barman za naprawę chce po targach artefakt Łzy Ognia i tu mam pytanie.
Czy mogę bepiecznie grać dalej przyjmując zlecenie na ten artefakt ? Atrefaktów w ogóle jest jak na lekarstwo a jeszcze Łzy Ognia ?????
Będę szukał ale kiedy go znajdę ????

Nieuważnie czytasz dialogi a to proszenie się o kłopoty. Za naprawę twojego osobistego PDA, które zepsuło ci się na Kordonie a niezwykłym sposobem samo sie naprawiło przy wejściu do Baru, Barman nic nie chce. Naprawia ci je Chudy, czy tez Docent za ileś tam kasy. I nie lekceważ tego, bo potem będziesz się z płaczem cofał w sejwach i powtarzał grę. Natomiast Łzę Ognia Barman chce za zepsute PDA, które dostałeś od Prapora na posterunku Powinności na Wysypisku. Te PDA jest związane z linią fabularną "Poszukiwanie zaginionej ekspedycji". I nic się nie stanie jeśli będziesz szukał tego artefaktu przez miesiąc, po prostu nie rozwiniesz tej linii fabularnej dopuki nie przyniesiesz artefaktu.

• 1 year later...

A gdzie znajdę te ''łzy ognia'' lub za jaką misje? (Mam receptę na ten artefakt, ale żeby go zrobić muszę mieć receptę na łzy elektry której też nie posiadam). Już mam Sacharow daje za przyniesienie stop snorka.

Edited by zbych