Wędrowiec Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Wszystkich !Dziś znalazłem pewno anime reklamująca aplikację Hacka Doll , która wydała mi się ciekawa . Jest to bezpłatna apka dla ,,Otaku'' więc z chęcią bym ją pobrał ale tu mam problem . Jestem w Polsce a niestety sklep Google nie umożliwia mi jej pobrania . I tu powstaje jedno pytanie czy mógłbym ją jakoś pobrać bez wylotu do Japonii ? Dziękuję za odpowiedź !Link do appki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hackadoll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Łap ăŹăă‚«ă‰ăĽă« ĺ›ă«ă‚·ăłă‚Żăă™ă‚‹ă‹ăĄăĽă‚ąă‚˘ă—ăŞ_v3.1.3_apkpure.com.apk ă�Źă��ă‚«ă�‰ă�Ľă�«_ĺ�›ă�«ă‚·ă�łă‚Żă�ă�™ă‚‹ă�‹ă�Ąă�Ľă‚ąă‚˘ă�—ă�Ş_v3.1.3_apkpure.com.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dziękuję bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi