carlopapa Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam mam problem z wyświetlaniem tekstur wody, a mianowicie widać je tak jak na obrazku. Gram z modyfikacją Autumn Aurora 2 lecz podmieniałem pliki tekstur nawet z oryginalnego cienia czarnobyla i wygląda to tak samo, czy wie ktoś jak to naprawić lub jaka jest przyczyna bo bez Autumn Aurura 2 wygląda to tak samo.http://zapodaj.net/13951927f741c.jpg.html Edytowane 5 Października 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam ponawiam pytanie nie wiem w czym może być problem że tak mi się woda wyświetla jak byłem na jupiterze to tam woda ładna jak w "Zewie Prypeci" a na Starej Wsi, Wysypisku czy Niezbadanych Terenach woda szara jak na zdjęciu:Gram bez Autumn Aurora 2 obecnie.Sprawdziłem i problem leży po stronie gamedaty na czystej rosyjskiej wersji jest ok. Edytowane 7 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Eeee mnie to wygląda na niedorobiony level...Spróbuj wrzucić to do moda. Teksturki wody, ładniejsze niż w Zewie. Być może pomoże :D gamedata.zip Zmień oświetlenie na dynamiczne albo statyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Eeee mnie to wygląda na niedorobiony level...Spróbuj wrzucić to do moda. Teksturki wody, ładniejsze niż w Zewie. Być może pomoże :Dgamedata.zipZmień oświetlenie na dynamiczne albo statyczne.Dzięki problem rozwiązany dzięki "agp2312" pokopałem w plikach "weathers" już jest ok. Edytowane 8 Listopada 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi