tybet64 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam.Mam problem w X18 , nie mogę znależć wszystkich dokumentów a schodziłem całe (chyba) laboratorium.No i kod nie pasuje do żadnego komputera.Znalazłem 3 sprawne i 1 zepsuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Już zapomniałem co i jak z tym modem, ale zerknij tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki , już sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi