Ptachu Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Sprawa nr1.Logg[error]Expression : no_assert[error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById[error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h[error]Line : 112[error]Description : item not found, id[error]Arguments : del_yaschikSprawa nr2.Po przejściu na dowloną lokacje muszę zdejmować i zakładać na nowo kombinezon. Biegam w sweterku puki tego nie założe. Tak samo ze statystykami kombinezonów. Nie wczytują się puki tego nie zrobie Sprawa nr3.Przy instalacji moda. Jechałem wg waszych skryptów. Tak jak jest w instrukcji. Po wywaleniu gamedaty z TT2 jak naklejam Update_TT2_Final wyskakują mi 4 błędy. System nie może przenieść plików bo nie wykrywa tych folderów: Crosshairs, Gravigun, M4, Scopes. Waga folder od TT2, Update-a i Spolszczenia z Fix-em zdaje się zgadzać. Jakieś pomysły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Zaraz zaraz. Błędy 1 i 2 wyglądają na uszkodzone/brakujące pliki moda bo ja przechodziłem całego tego moda i śmigał bardzo ładnie.Jeśli chodzi o nr3 to nie rozumiem zdania "System nie może przenieść plików bo nie wykrywa tych folderów". System przy przenoszeniu nie wykrywa żadnych folderów, każesz mu przenieść i ma wszystko wrzucić tam gdzie trzeba. Coś źle robisz, przejrzyj jeszcze raz instrukcję wgrywania O tej mówię - https://stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-ścieżki-2-update-final-fix-linki-polonizacja/ Edytowane 7 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dobra co do nr.1-2 pobiore jeszcze raz. nr3. po wywaleniu z gamedaty folderu Weapons z TT_2 naklejam następną gamedate z Update_TT2_final. wtedy wyskakują mi tamte błedy. nie może przenieść wypisanych folderów. wróce z roboty wkleje screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Nie może przenieść bo może masz je w zastrzeżonym folderze, do którego dostęp ma tylko administrator. Albo antywirus ci zablokował pliki podczas ściągania.Czekaj, a jak ty grasz? Z jednej strony piszesz o zmienianiu lokacji. Z drugiej nie możesz wgrać plików moda. ??? Nic dziwnego, że cię wywala jak nie masz kompletnej gamedaty. Nowy mod, nowa gra. Żadnych starych sejwów, żadnego grania dopóki wszystkiego nie zainstalujesz według instrukcji. I musi działać, grałem we wszelkie odmiany tego moda po kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mogę wszystko bez problemu przenosić. Sam loguje się jako admin żeby nie mieć problemów (Win7). Antywirusa nie mam Tutaj jest zrzut tego co mi wyskakuje przy tym jak chce nakleić Update do Gamedaty z której wywaliłem katalog weapons opisany w instrukcji instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zrób kopiuj a nie przenieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Te foldery, których system nie może przenieść są w domyśle puste. Może przy rozpakowywaniu ci je kasuje? Rozpakowywuj archiwum 7Zipem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) @kobal nic mi nie kasowa ale chyba coś zadziałało wreszcie po kopiowaniu od Godlike-a. Żeby było śmieszniej wcześniej przy kopiowaniu miałem ten sam błąd ale teraz coś zadziałało O.o tak czy inaczej dzięki za pomoc panowie narazie myślę że będzie tyle. jak coś nie zadziała to napiszę tutaj żeby nie dublować postów na forum Edytowane 12 Października 2015 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi