carlopapa Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czy wiadomo skąd dostajemy info o położeniu ryżu i marchwi do pilawu dla Kulinara na wysypisku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 O ile jeszcze pamietam - prowadzisz rozmowy z handlarzami , a nastepnie udajesz sie do MW i gadasz z Kucharzem - musisz miec 5 butelek - i on daje ostaeczne namiary na Radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzięki serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tylko ostrożnie bo te składniki są cholernie ciężkie, weź grawikombinezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na razie nie mam opcji dialogowej u kuchmistrza na MW spróbuję najpierw wykonać jego inne kwesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A zrobiłeś 10 jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No właśnie zamierzam dopiero iść do Akima po info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.