PainChiller Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 mam problem na mapie ATP. więc. wszedłem na mapke. wszystko zbugowane. mapa nie działa, Śpiwór znika, zapisy nie działają. wcześniejsze savy działają. problem od wejścia na ATP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Czy jak wejdziesz na ATP to po chwili gra jakby drugi raz Ci się ładuje przez chwilę?Czy masz już jakieś kwesty na ATP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ustaw oświetlenie na statyczne, i zobacz co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) statyczne mam cały czas. tak ładuje się 2 razyi problem jest nie tylko na ATP ale też w X-16. mapa się buguje. a każde zapisanie/wczytanie kończy się wylotem baz końcówki "Fatal Error" ostatnie info z loga - Destroying levelDestroySingleton::RefCounter: 0DestroySingleton::RefCounter: 0DestroySingleton::RefCounter: 0DestroySingleton::RefCounter: 0DestroySingleton::RefCounter: 0Input: 1Config-file [c:\documents and settings\all users\dokumenty\stalker-shoc\user.ltx] saved successfullyDestroying Direct3D...* RM_Dump: textures : 0* RM_Dump: rtargets : 0* RM_Dump: rtargetsc : 0* RM_Dump: vs : 0* RM_Dump: ps : 0* RM_Dump: dcl : 0* RM_Dump: states : 0* RM_Dump: tex_list : 0* RM_Dump: matrices : 0* RM_Dump: lst_constants: 0* RM_Dump: v_passes : 0* RM_Dump: v_elements: 0* RM_Dump: v_shaders : 0refCount:pBaseZB 1refCount:pBaseRT 1DeviceREF: 8PS: Crash Jest ranomowy. jak ide na inną lokacje to czasami jest tak, że zapisanie/wczytanie czegoś crashuje. trzeba wczytać sejva z poprzedniej lokacji... ale również nie wchodzić na następną lokacje... what? Edytowane 8 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Już spotkałem się z tym błędem. Wejdź na inną lokację i się prześpij. Zrób sejw. Odczytaj grę na innej lokacji, przejdź do baru i wejdź dopiero na ATP.A i włącz pełne dynamiczne oświetlenie. Edytowane 9 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Hah. szkoda że na Dynamiku mam 10fps+ (A GTA V działa w 40 :P ) a ten błąd to nadal jest. -spałem.-wczytałem save na Magazynach i patom na bar- spałem do 6:00- na ATP. Nadal Crash przy wczytywaniu/zapisywaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Moim zdaniem, to zwyczajnie komp nie wyrabia i tyle. Miałem to samo w Soliance, dochodziłem do ATP i koniec. OP-2 jest bardziej wymagający. No, chyba, że będą to mieć wszyscy, nawet z mocnymi kompami. Edytowane 9 Października 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Komp nie wyrabia? może. czy niedokończone logi mogą oznaczać za mało ramu? bo bardzo często go mam. czy to przy Qucksave i randomowo na mapkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) A ile masz Paichiller tego ramu? Ja mam 4 Giga - czyli niezbyt , niezbyt jak na te czasy - i nie miałem nigdy problemu . A ATP nie jest tak mocno wymagające, jak np Prypiat - gdzie na mojej starenkiej 4850 w niepełnym dynamiku mam czasami lekkie poklatkowanie.W swoim czasie ( w Soli ) miałem problemy graficzne na ATP i Martwym Mieście - gdy wrzuciłem nowe tekstury z jakiegoś packa. Edytowane 9 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 8GB (1+1+2+2+2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) @smox Ja miałem to samo ale ustało po spaniu Wejdź na atp i zrób sejw zanim gra wczyta się "drugi raz" i go odczytaj Edytowane 9 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zgoda, ale czy Ty też masz 10 fps na dynamicznym oświetleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) @smox Nie Nie wiem jakim cudem na dynamiku ma 10 fps skoro w profilu ma Radeon 6950. Może ma jakiś procesor z serii FX? Edytowane 9 Października 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Nie wiem. mam 10fps... jak to możliwe nie wiem. tak pokazuje steam (na dynamiku 10-18fps max) na statycznym jest około 40i tak. da dynamicznym(full) mam tak. ale to może być wina procesora :P procesor AMD Phenom X4 940 processor (cztery rdzenie - zapomniałem dodać) co do problemu z ATP - zapisanie zanim będzie drugie przeładowanie niemożliwe. jak wychodzę w Menu, zamiast być w nim mam od razu drugie załadowanie, zapisywanie z Konsoli nie działa, a F6 skutkuje wylotem Edytowane 9 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie bogaty masz ten procek, stąd może i te problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Procesor jest w porządku ale powinien mieć na nim znacznie więcej klatek więc jest coś nie w porządku z jego komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Powinieneś mieć znacznie lepsze osiągi na takim sprzęcie. Zainteresuj się temperaturami swojego procesora i karty graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) hmm. wszystko dobrze. procek prawie się nie nagrzewa(wentylator większość czasu wyłączony), a karta graficzna ma około 70-80*c (jest czysta. wczoraj przeglądałem, więc kurzu nima, a wszystko sprawne) Edytowane 9 Października 2015 przez PainChiller walłem ortografa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Jeśli nie masz moda na SSD tylko na HDD to zrób to co jest tu napisane działa i pomaga bardzo:https://stalkerteam.pl/topic/2824-fps-fix-nowa-metoda/ Edytowane 9 Października 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 mam tylko HDD, ale dzięki za pomoc. jak widać z błędem trzeba żyć. jest randomowy, ale zapisywanie przed wizytą na inną lokacje jest znośne. a ATP... cóż. chyba nie ma tam nic ciekawego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jest. Wejdź później na ATP może się nie crashnie ale coś jest nie tak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi