PainChiller Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Kolejny Problem. mam naprawić PDA. niby od. nie miałem hajsu (około 800rubli :P)zarabiam. wracam chce naprawić, ale naznaczony ma inne zdanie. gdy zapytałem technika o naprawe jedyna opcja dialogowa to "cośtamcośtam lepsza figa z makiem niż taka demokracja" a ja mam z 30.000Rubli (potrzeba 12.000) - co mam zrobić? cofnołbymsię, ale nic by to nie dało bo jak pisałem nie miałem pieniędzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Pieniądze masz zapłacić Barmanowi - nie Docentowi. Czytaj informacje.Po zapłaceniu wracasz do Docenta - i meldujesz o wpłacie. Edytowane 8 Października 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A no masz racje. przeklikałem dialogi i jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Stalker to nie jest gra gdzie przeklikuje się dialogi. Tutaj są one bardzo rozbudowane i czasami nawet w PDA nie zapisuje się informacja zawarta w dialogu więc jak dalej będziesz tak robił to daleko nie zajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 nie w tym sensie . miałem na myśli że "przeklikałem" wszystkie dialogi u barmana. w każdym stalkerze(i nie tylko) zawsze wszystko dokładnie czytam. tylko że ten tekst do barmana, co mu kase dajemy brzmiał jak dialog na Questa... a Questów mam tak dużo, że nie mam zamiaru zasyfiać PDA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja mam 35 zadań w PDA i wcałe mi to nie przeszkadza taki urok moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 no. a mi szkoda czasu na szukanie zadania w PDA, jak mamy ich TAK dużo. Urok moda ok, ale ja wolę wypełniać zadania na bieżąco (mam ich max 5-6 nie licząc zadan fabularnych) i tak jedno po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi