carlopapa Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Czy ktoś już robił ten quest od Kuzniecowa na 30x AK i naboje za wagon fajek?? Nazbierałem 30x AK-74 i mam potrzebną ilość amunicji, lecz zadanie się nie zalicza więc pewnie to nie o to AK chodzi, czy ktoś podpowie o jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie "AK-47" tylko same "AK" na ATP ich trochę jest i bandyci je mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ok dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czy to o tą broń chodzi:https://goo.gl/photos/qw5avjXFXAmDUPSp8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) nie,to jest AKM.Potrzeba samo "AK" -http://i61.tinypic.com/p5b36.jpgGeneralnie nie ma się co napalać na te questy z dostawami na początkowych mapach,dalej jest wszystkiego na "tony"AK-sporo na ATPHK417,gaussy,Pechengi- ma monolith na dalszych mapachSR25-w ognistej pieczarzeM14-jak nie znajdziesz to u Pustelnika za 10 kotletów(tylko zapis i F7 aż trafisz,SR25 tez daje)buldog - wiadomo,zbrojownia wolności,tylko spolszczeniu ma inną Edytowane 9 Października 2015 przez tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dobra, zaraz sprawdzę w zadaniach w plikach gry Chodzi o tą broń:<string id="ak47"> <text>AK</text> <string id="enc_wpn-ak47"> <text>Amunicja:\n • 7.62x39mm - zwykła\n • 7.62x39mm BP - przeciwpancerna\n • 7.62x39mm UZ\n• granat VOG-25, VOG-25P\n• Donośność skuteczna 380m\n• Donośność maksymalna 500m\n• Szybkostrzelność 600 s/m\n• Pojemność magazynka 30 nabojówDodatki:\n • Celownik optyczny PSO-1• Tłumik pod kaliber 7.62\n • Zintegrowany granatnik GP-25 «Ognisko»Automat Kałasznikowa model 1947 roku (produkcja połowy lat 50-ch) pod amunicję 7.62x39mm. Jest to prosta i niezawodna broń, chociaż obniżanie kosztów produkcji nieco odbiło się na wygodzie użytkowania i celności strzału. W Zonie to bardzo rzadka broń.</text> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Owszem, potrzeba 30 AK. A są AK, AKS, AKM, AKMS, AK-74 i jeszcze kilka/kilkanaście chyba innych broni kałachopodobnych.Ale pocieszę Was, że jestem w trakcie przeróbki spawnera z Soljanki Prawie wszystko już działa Więc w razie potrzeby będzie można bez problemu coś sobie dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Było by fajnie jak by się dało "popsutą egze" zespałnować:)zabijam zombi w egzach na dziesiątki a dalej mam tylko 1,to już o stalowego szczura łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Delikatnie wtrącając się do dyskusji . Kiedyś w końcu wypadałoby usystematyzować nazwy własne broni pana Kałasznikowa -(choc w OP jest całkiem dobrze). Ponieważ - kolokwializując- bogiem a prawdą to określenie AK47 jest nazwą własną prototypu , który ma się nijak do broni wystepujących w Stalkerze . Poprawna nazwa to :- AK ( wyrob 56a212)-AKS ( wyrob 56ła212s)powyższe produkowane w l;atach 49 - 56 ( chyba ) , a następnie - po zmianach produkcyjnych ,( "kufajmany" nie potrafiły opanować technologii odkuwki na zimno komory zamkowej ) wócono do frezowania i te typy to:AKM - z kolbą stałąAKMS - z kolbą składaną Wszystkie cztery modele generalnie - oprócz kilku pierdółek technicznych - niczym sie nie różnią. Także wizualnie- chyba że będziemy porównywali kolor drewna na okładzinkach).AKM-ów spotkałem w grze całą górę , ale AK - chyba nie. BTW: - żadne z powyższych nie miały możliwości montażu celownika optycznego fabrycznej proweniencji.Dopiero wersja nadzwyczaj unikatowa - w niewielkiej ilości wyprodukowana- o nazwie AKMŁ - miała takową możliwość ( tyle że to był celownik noktowizyjny ).To , co występuje w grze - czyli PSO1 i PSO3 zostały w latach 60 - tych opracowane dla SWD i pochodnych.To tyle lekkiego offtopu - z cicha nadzieją że kiedyś ktoś poprawi to bzdurne montowanie optyki do starych kałachów , która - de facto- jest im przydatna jak luneta procarzowi..A AK którego szukasz Carlopapa wygląda takZgryżliwy Bober Edytowane 9 Października 2015 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) zabijam zombi w egzach na dziesiątki a dalej mam tylko 1,to już o stalowego szczura łatwiej widzę że mamy ten sam problem - na domiar złego na "początku" gry sprzedałem 2 takie Trzeba po prostu cierpliwie szukać... Edytowane 10 Października 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mi się pofarciło,robiłem questa "Przeżyć" na Jantarze,na deszyfrator-coś po bandzie Barona i chyba z 5szt tych egzoszkieletów wydropili:)Wiec to już zdane i miniguny mogłem oddać,ale czipów mam dopiero 19 a chyba 22 sa potrzebne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi