PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Problem mam kolejny (kto by się spodziewał)czy można wyłączyć psucie się artefaktów? bo mam problemMisja aby zdobyć 3 arty "wrona" dla tego... jak om miał... tego na wysypisku. wykupić dla niego karabin snajperski za 3 arty.jest ok. jeden mam ale właśnie zamienił się w Bukowca... pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie można tego wyłączyć. Artefakty zamieniają się w brukowce losowo. Odczytaj sejw sprzed zamiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Meh. szkoda. mogli autorzy pomyśleć o tym, gdyż ten skrypt Bardzo utrudnia zrobienie questa A mam taki pomysł. czy arty w skrzyni na arty, mogą się zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czemu sam nie sprawdzisz ^^? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Niby ok. noszę wszystko co cenne w pojemniku. raz miałem "zepsucie" i nie był to żaden art w skrzyni. czy to szczęście czy nowa właściwość pojemnika - zobaczymy.pobiegam trochę i napiszę jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie można tego wyłączyć. Artefakty zamieniają się w brukowce losowo. Odczytaj sejw sprzed zamiany.Da się http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=68&t=26079 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Super, dzięki, że to znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi