PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Krótko i na temat - wie ktoś Gdzie znajdę aparat fotograficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 W podziemiach Agropromu, przy trupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Gdzie ten trup dokładnie że tak zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jak pamiętam, w ostatnim korytarzu, w okolicy przejścia na bazę wojskową. Tam gdzie w podstawce pojawia się kontroler. Ale najpierw musisz pogadać z Wilkiem. To on zleca poszukiwania swojego kolegi fotografa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 hmm. nie miałem u wilka nic o fotografie (teraz mam misje aby zdobyć mu radiostacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Info dostajesz na samym początku swej przygody - podczas pierwszych questów dawanych przez Wilka. Obawiam się , że jak już wyemigrował do MW - to mogą być nici z questu na foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ehh. Wpiszę sobie Kod na 200.000 Ru i kupie go w Main Menu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Aparat możesz sobie zespawnować, ale misji na zdjęcia anomalii i mutantów nie dostaniesz. No chyba, że jest to uzależnione od pojawienia się aparatu fotograficznego w ekwipunku. Cóż, trzeba sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) jak nie jak tak. mam misje ad Zahara(chyba. tego w barze) na mutki. na anomalie nie znalazłem :Pta misja że muszę podkraść się na 10m i cyknąć fotke. i jedno. jak nazywa się aparat?(nazwa przedmiotu. np: wpn_ak74) bo nie mogę go znaleźć w plikach gry :P Edytowane 10 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Chodzi o inne misje. Spróbuj z nazwą wpn_fot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 ok. mam. i aparat i Misje na Mutki(duuużo tego) i anomalie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Witam , mam aparat który znalazłem przy zwłokach w podziemiach Agropromu i jak zabrałem go ze zwłok to odświeżyło się zadanie chyba od wilka na poszukiwanie jego kolegi fotografa i wtedy pojawiły się zadania na mutki i anomalie , i takie pytanie można to jakoś załatwić przy pomocy spawnera i jakich wpisów szukać. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez kanon1022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Pkt. 3.4 Regulaminu: Każda myśl / problem powinien być jasno opisany; należy podać wszystkie możliwe szczegóły. Proszę o podanie konkretnych nazw zadań na "mutki i anomalie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Nie znalazłem wpisu o zdjęciach mutantów i anomalii w plikach spawnera, ale poniżej jest coś co Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 36 minut temu, kanon1022 napisał: Witam , mam misję na mutki i anomalie , i takie pytanie można to jakoś załatwić przy pomocy spawnera i jakich wpisów szukać. dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Witam. Podpowie ktoś jak robić te zdjęcia w zadaniu od Zachara "Ciche łowy"?. Udało mi się od boku podejść blisko i cyknąć fotkę tuszkanowi, psowi i kontrolerowi, ale pijawkom, nibypsom, kotom i innym dziadom nie mogę cyknąć. Zbliżam się od boku na 1-2m, robię przybliżenie na głowę i cykam dziesiątki fotek, ale nic się nie dzieje, w końcu mutant się i denerwuje kończy się wczytaniem sejwa. Ktoś wie jak to trzeba robić? Edytowane 8 Października 2016 przez Kacper777777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 @Kacper777777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Z konieczności odświeżam temat. Ponieważ powyższe filmiki nie dały mi odpowiedzi na problem, pytam doświadczonych. I innych wyjaśnień też nie znalazłem. W PDA mam dwa zadania na film dla Sidora. Jedno to zadanie na mutki, drugie na anomalie. Jako dodatek do aparatu - już nie na kliszę a cyfrowego - mam kartę z 10 wolnymi miejscami. W opisie zadań jest to, że Sieńka niektóre zdjęcia już zrobił, resztę mam wykonać ja. W zadaniu na mutanty po jego otwarciu jest cała plejada zdjęć mutantów, a w zadaniu na anomalie zdjęć nie ma. No i tych anomalii jest 10, czyli tyle ile wolnych miejsc na karcie pamięci. Mam więc pytanie, co mam fotografować, bo jak sądzę, to tylko anomalie. I chyba problem wynikły z tłumaczenia. Brak w Encyklopedii anomalii , którą mam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ogólnie nie wiem czy Ci to pomoże ale u mnie, anomalie fotografowało się z przypadku. Tzn robiłem zdjęcie Tornadu zaliczało śnieżną.. Ale to może tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Po zrobieniu udanego zdjęcia anomalii lub mutanta wyświetla ci się nazwa kolejnej anomalii lub mutanta na liście zadań. Ale możesz je fotografować w dowolnej kolejności. Z niektórymi trzeba się namęczyć, w razie czego celuj mniej więcej w środek. Film do aparatu kupujesz u handlarzy, ale nie wszyscy mają go w ofercie. Barman ma na pewno. To że anomalii Śnieżna nie ma w encyklopedii to nie znaczy że nie ma takiej anomalii albo że nie można zrobić jej zdjęcia albo że to błąd w tłumaczeniu. Po prostu nie ma opisu tej anomalii więc nie było co tłumaczyć. Natomiast sama anomalia jak najbardziej jest. Wygląda jak miniaturowy kłąb płatków śniegu ( albo jak śnieżyca ), jak się do niej zbliżysz, usłyszysz charakterystyczny świst mroźnego wiatru. Przy robieniu zdjęć anomalii polecam korzystać z transmutatora artefaktów. Zbliż się do anomalii, użyj transmutatora a pojawi ci się jej nazwa i już wszystko będziesz wiedział. Nie pozbywaj się aparatu i zawsze miej go ekwipunku z zapasem filmu. Aparat będzie też potrzebny do innych zadań ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi