smox Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Od czasu do czasu lubię dla relaksu trochę się pościgać. Grałem w tą grę jeszcze na starym kompie i było ok. Zainstalowałem ją dzisiaj i jest problem, obraz miga, samochód pojawia się i znika. To samo samochody przeciwników. Nie da się grać. Widzę je jednak we wstecznym lusterku, ale są złote. W necie nie znalazłem takiego problemu. Wie ktoś o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Kombinowałeś z ustawieniami w grze (grafika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Przychylam się do opcji kolegi pacjenta1972. A może spróbował byś jeszcze raz zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jeszcze jedna kwestia, czy kręciłeś coś w panelu sterowania nvidia? Szczególnie opcja wydajność/jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Tak, ustawiałem w panelu sterowania według instrukcji Scigacza. Zmiany w ustawieniach grafiki w grze nic nie dają. Edytowane 11 Października 2015 przez smox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie ustawiaj nic suwakiem wydajność/jakość , to powoduje problemy w bardzo wielu grach. Właśnie takie jak powiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wielkie dzięki @Godlike. Przywróciłem w panelu sterowania nvidii ustawienia fabryczne i problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie ma sprawy. Podaj link do tego poradnika to go wywalę od razu. Już miałem taki problem więc z doświadczenia wiedziałem o co chodzi. Dlatego od razu spytałem o ten suwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Te ustawienia Ścigacza są ok, ale do Stalkera, podniosły mi FPS-y w modach. Od dawna grałem na nich i wiele gier na nich "chodziło", tylko ten NFS nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W Counter Strike Source są takie same problemy na przykład. Wolałbym dopisać tam, że jeżeli wystąpią problemy z innymi grami to należy przywrócić ustawienia domyślne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tego poradnika chyba nie ma na forum. Ścigacz wstawił tylko screeny co zmienić na Dropboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi