OldMan Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Witam.Próbowałem w nocy po cichu... Próbowałem w dzień po cichu... NIC Z TEGO. Więc spróbowałem "na rympał" od frontu. Rozwaliłem BTR i żołnierzy na drodze. Poleciał za mną jeden śmigłowiec (schroniłem się w tym tuneluprzy którym znajdujemy na początku zwłoki żołnierza) postrzelał trochę i odleciał. W między czasie inny śmiglowiec zrobił desant na Wioskę Kotów.Dzielnie z kotami stawiliśmy im odpór ale... W tej strzalaninie zginął TAMBOWSKI który miał być na Wysypisku (miałem znacznik na niego w PDA)więc skąd się wziął na Kordonie ???? I teraz pytanie przy jego ciele znalazłem ciśnieniomierz który był ostatnią częścią potrzebną do naprawy Miotacza Ogania. Po wzięciu tego przedmiotu zabibczało że mam już wszystko i mogę wracać na Magazyny tylko czy Tambowski jest jeszcze potemdo czegoś potrzebny? Edytowane 11 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie jest potrzebny. Nie martw się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) UFFF... DZIĘKI ! Edytowane 11 Października 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zrobione Jednak następny problem wracam sobie przez Kordon na Wysypisko przychodzi SMS że mam oddać jakąś kasę stalkerowi za Sidorowicza... Wiem że to podpucha ale w SMS chcą 60 000 tyś prawie tyle ile mam... Czy mogę po prostu iść dalej na Wysypisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Możesz iść dalej, śmiało można ten quest załatwić później, jak będziesz miał więcej kasy. Złodziej poczeka. Inna sprawa, że na otarcie łez Sidorowicz daje detektor artefaktów, bardzo przydatny gadżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi