Gość Nieaktywny Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Witam , postanowiłem stworzyć grupę na steam'ie , S.T.A..L.K.E.R Naukowcy , Uważam , że zona nie została całkowicie odkryta , więc szukam ludzi z którymi bym mógł badać zonę.Żeby dołączyć do tej grupy trzeba po prostu podać swój nick na steam , to was dodam , dlatego to jest prywatna grupa ze względu na to żeby nie właziły dzieci ( za przeproszeniem ) albo koledzy z stalker.pl , jak wam się nie podoba grupa to nie komentujcie. Będziemy badać gry Stalker CC , CN i ZP , może kiedyś się weźmiemy za mody do Stalkera. Adres grupy to http://steamcommunity.com/groups/stalkernaukowcy Edytowane 14 Października 2015 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zaproś Dan900_AW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Byłoby miło gdyby obok Rosjan, Polacy zaczęli robić mody do Stalkera. Szczytny cel i godny pochwały za sam już zamiar. Edytowane 14 Października 2015 przez apg2312 W języku polskim używamy słowa "Rosjanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 czemu nie. mogę wbić. Nick na steam taki sam jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Przykro mi , ale jakimś cudem nie mam praw dodawania do grup , więc zostałem zmuszony do otwarcia grupy jako publiczną , teraz musicie wejść na profil grupy i sami dołączyć , jeszcze raz sorra. Link do grupy ---> http://steamcommunity.com/groups/stalkernaukowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam!Przypominam , że grupa Naukowcy wciąż poszukuje stalkerów! Mam też informację dla tych którzy już się zaciągnęli , mam prośbę żebyście chociaż raz na dzień sprawdzali forum grupy , bo to nie jest grupa do kolekcji , tylko po to żeby coś robiła Żeby nie było nie pewności stworze nowy temat.Udanych łowów Stalkerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi