Theon Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 WitamTo mój pierwszy i prawdopodobnie ostatni post na forum.Do rzeczy. Czy jest możliwe zakupienie drugiego młota u jakiegoś handlarza? Niestety, mój się całkowicie zużył. Doszedłem dopiero do magazynów wojskowych, wykonując przy tym większość pobocznych questów (mnóstwo zabitych zombie, bibliotekarzy, pseudogigantów i innego ścierwa) i nie znalazłem jeszcze nikogo, kto miałby taki sprzęt na sprzedaż. Znacznie ułatwia on walkę z silnymi mutantami, a do tego jest dość wygodny, bo nie trzeba kupować amunicji, przez co jest lepszy niż Gauss z podstawowej Soljanki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witamy serdecznie na ForumBroń białą naprawia Wasyli na Bagnach (szczerze powiedziawszy nie wiem jak to robi - czytaj: co weźmie za naprawę). Czy nie możesz wczytać zapisu gry sprzed zużycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theon Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Zapisu sprzed zużycia już nie mam, bo było to jakieś 20 godzin gry temu :DZnalazłem też na anglojęzycznym forum taką informację, ale Wasyli nie miał opcji naprawy broni białej. Po tym, jak zniszczył mi się młot, próbowałem wczytać grę i naprawić u niego, ale nie było takiej opcji i stwierdziłem, że tak musi być i znajdę drugi u kogoś do kupienia.Jest możliwość jednorazowego dodania tego przedmiotu na sprzedaż jakiemuś kupcowi, lub też zespawnowania go? Edytowane 14 Października 2015 przez Theon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Rozbawiłeś mnie strasznie Trzeba by tylko sprawdzić czy naprawia broń zużytą maksymalnie - t.j. w Twoim przypadku... Pomijam czas potrzebny do zdobycia komponentów do naprawy (trochę zajmie zdobycie ich wszystkich). PORADA: kopiuj zapisy gry z domyślnego folderu OP-2, do innego miejsca na swój dysk twardy i zachowuj ich jak najwięcej - PRZYDAJĄ SIĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theon Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Mam całe mnóstwo zapisów automatycznych, które tworzą się po wzięciu questa, ale powrót o 20 godzin do tyłu mi się za bardzo nie uśmiecha Dlatego też pytam o możliwości stworzenia sobie nowego młota Wyczytałem także, że można w Zapomnianym Lesie z questa na drwala, którego nie udało mi się znaleźć, zdobyć siekierę równie mocną co młot (ktoś potwierdzi? ).Pamiętam, że w Soli był spawner po zapauzowaniu gry. Nie wiem, czy tutaj też jest, bo nie pamiętam skrótu. Jedyna rzecz, do jakiej go kiedyś użyłem, to zespawnowanie jak największej liczby mobów. EDITPrzed chwilą załadował mi się Twój obrazek. Wcześniej się jakoś nie chciał pokazać.Przecież taka cena za naprawę to gruba przesada. Nawet na oczy nie widziałem przedmiotów, o których on mówi.Trochę bez sensu to zrobili. Może jednak ktoś będzie takie rzeczy sprzedawał? Wartość młota to 300 RU, co u NPC daje 3000 RU. To już by było do przyjęcia. Edytowane 14 Października 2015 przez Theon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wyczytałem także, że można w Zapomnianym Lesie z questa na drwala, którego nie udało mi się znaleźć, zdobyć siekierę równie mocną co młot Siekiera jest słabsza, szybsza i łatwiej nią trafić mutanta niż młotem. Młot jest wolny, ale jak je.... to i zżera wytrzymałość w trybie pilnymDlatego też pytam o możliwości stworzenia sobie nowego młota Tutaj niestety nie umiem pomóc.Wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cześć,a to ulepszenie na 100% naprawy,nawet zużytej broni nie działa na młot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wrzuć sejwa to zrespię Ci nowy młot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theon Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cześć,a to ulepszenie na 100% naprawy,nawet zużytej broni nie działa na młot?Nie mam pojęcia, bo nie instalowałem tej modyfikacji. Nie przeszkadzało mi nigdy to, że muszę użyć kilku zestawów. Gram bez czitów Próbowałem raz naprawić młot zestawami, ale wyskoczyła wiadomość mówiąca, że można w taki sposób naprawić tylko broń palną.Czy koszt naprawy broni białej jest zawsze taki sam? Nie widziałem nigdy tych broni, których Wasyli potrzebuje do naprawy, ale obstawiam, że całkowity koszt jednorazowej naprawy to blisko 100k RU, więc chyba sobie odpuszczę. Będę jednak wdzięczny za zrespienie nowego egzemplarza. Wrzucę go do schowka i poczekam na przyszłe poprawki. Być może coś zmienią.Jeszcze jedno pytanie. Czy miotacz ognia i grawikarabin mają takiego samego kopa jak w podstawowej Soli? Chodzi mi głównie o znalezienie jakiejś alternatywy dla młota (głównie do koszenia bibliotekarzy i pseudogigantów). Znajdę później coś nowego, co będzie równie mocne? Nie boję się spoilerów, więc możecie śmiało pisać, czy czekają na mnie jakieś inne fajne wypasione giwery. W oryginalnej Soli doszedłem do Generatorów, a tam powstrzymały mnie ciągłe błędy krytyczne i wyloty.Wrzucam zapis. Gram na repacku wrzuconym przez Ciebie (Godlike). Tak przy okazji - wielkie dzięki. Przy instalacji Soli krew mnie zalewała, a tutaj wystarczy pobrać jedną paczkę i można grać. asdimm.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nie ma sprawy.Łap, chyba o ten młot chodziło.Miotacz ognia jest pięknie przegięty mlotek.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theon Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) W takim razie chyba pobiegam trochę i go sobie złożę, zamiast wydawać kasę na naprawy Dziękuję uprzejmie za szybką pomoc.Odezwę się jeszcze, jak będę miał jakieś problemy EDITWrzuciłeś mi nie ten młotek co trzeba Ten młotek jest dla Sidora w jakimś queście, a mi chodziło o broń EDIT 2Nieważne, nie trudź się już. Skoro miotacz jest teraz aż tak OP, to nie będę potrzebował młotka.W każdym bądź razie, dzięki za dobre chęci. Edytowane 15 Października 2015 przez Theon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dolina Mroku gdzie na bazie Bandytów jest Pleyboj bo nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @TheonSorry, wrzuć aktualnego to zrespię ten drugi. Jeden miał "molot" i drugi "acv_molot". Myślałem, że ten bez dopisku to niekwestowy akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Playboye dwa są:a/ na bazie bandytów - chyba tam gdzie Dzikb/ w budynkach obok przejścia na Kordon Edytowane 16 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theon Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Póki co obejdzie się bez młota Szkoda kasy na naprawianie go, bo paliwo do miotacza wyjdzie taniej.Zresztą takie respienie sobie broni byłoby czitowaniem, a tego chcę uniknąć Gdyby jednak wyszła jakaś poprawka dotycząca broni białej oraz jej naprawy, zgłoszę się, choć pewnie do tego czasu znajdę dużo lepszą alternatywę.Tak przy okazji - w jaki sposób respisz przedmioty w grze? Używasz do tego konsoli, spawnera, czy też modyfikujesz w jakiś sposób zapis? Może to być przydatne, jak jakieś itemki wpadną mi w tekstury, a tobie zaoszczędzi to problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Mam własny skrypt do spawnowania, do jego obsługi potrzebna jest znajomość plików stalkera i LUA więc typowy spawner dla laika to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Název kladiva (Mlotu) je fake_wpn_kuvalda Jde dodat prodejci i jako odměnu za quest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi