Anatolij Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam dzięki uprzejmości kolegi z forum dostałem grafę 9600GT mam problem poszukuję nowego chłodzenia do niej.Czy szanowni koledzy mogą mi doradzić gdzie i jake chłodzenie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na czym ten problem polega? Czy karta się grzeje, czy stare chłodzenie jest uszkodzone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wentylator jest spalony i nie mogłerm dobrać innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Znalazłem takie chłodzenie, ale kurde drogie - http://allegro.pl/arctic-cooling-accelero-l2-plus-chlodzenie-vga-i5256745797.htmlNa Twoim miejscu kupił bym jakiś wentylator 120 mm i sam go przymocował do karty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Masz rację nowe chlodzenia są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Sam sobie zamontuj wentylator. Stary odkręć. Ja tak zrobiłem przy moim starym Radeonie 4850 i było chłodniej niż oryginalne chłodzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jedyna możliwość chyba to kupno samego wentylatora bo chłodzenie będzie przekraczać cenę karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Możesz też kupić tą i przełożyć chłodzenie - http://olx.pl/oferta/asus-nvidia-9600-gt-CID99-IDbskgB.html#8ba32c0e91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Ściągnij ten stary wentylator, i (jeśli idzie) ten czarny plastik, i dopasuj tam na śrubki czy nawet na Kropelkę jakiś wentylatorek - byle jego średnica w miarę odpowiadała radiatorowi. No i żeby wtyczka pasowała w gniazdko na karcie, ale tu można w razie czego rozciąć kabelki ze starego wentylatora i skręcić czy zlutować. Edytowane 15 Października 2015 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dzięki za pomoc znalazłem wentylator wielkości radiatora przykreciłem długimi srubani a zasilanie podpiolęm do plyty głównej idziała pod obciążeniem karta osiąga temperature 50 stopni czyli lepiej niż oryginalne chłodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A jak ci się znudzi to "kombinowane" chłodzenie na grafie to mam w swoim archiwum X takie chłodzenie jak na zdjęciu kiedyś zdjete z mojej grafy 8800GT i mogę je sprzedać po bardzo przystępnej cenie Jeśli będziesz zainteresowany odezwij się na PM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi