Łobuz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jak ide do Kuzniecowa to - 2 jego żołnierzy i snajper na moście strzelają do mnie reszta z Kuzniecowem gada ze mną normalnie http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif próbowałem ich odstrzelić z daleka ale po pierwszym trupie ( 1 strzał) jak podeszłem to wszyscy naparzali do mnie Co można z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wczytać sejwa od wejścia na lokację , ewentualnie odejść i wywołać emisję by gra się przeładowała.A na pewno nie kręciłeś się wcześniej przy nasypie że cię namierzyli i zaczęli do ciebie strzelać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie miałem żadnych problemów do momentu jak wziąłem zadanie ochrony Chawły http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Co się pokazałem w pobliżu to łupali ci trzej do mnie ( może łapówkę wzięli od najemników;)) http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Cofałem się w zapisach ,wchodziłem przez inne przejścia a ci 3 ciągle mnie atakowali , jak się tylko pokazałem na widoku (wystarczyło że byłem przy wrotach do Fabryki to snajper już łupał i miałem problem z wykonaniem zadania z Ochroną Teraz jestem dużo dalej a tu ciągle to samo Może nie pokazywać się tam z kilka dni to zapomną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jeżeli zrobiłeś kwest na Artmodyfikator...(walizka dla Kuzniecowa)... to tak naprawdę możesz usunąć całą obsadę mostu. Kuzniecow nie będzie już potrzebny. To takie ostateczne rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odstrzel tylko tych, którzy do Ciebie strzelają. Ja tak zrobiłem i reszta żołnierzy w tym Kuzniecow pozostała neutralna(w pda byli wrogami) i mogłem z nimi gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zrób dokładnie tak jak napisał korndddd Pamietaj tylko żeby to zrobić z dużej odległości (Wintorez, Gauss lub inna snajperka z tłumikiem obowiązkowo ). Chodzi o to żeby Kuzniecow i jego ekipa nie pokapowali się, że to Ty strzelasz, dlatego tak ważny jest odpowiedni dystans od mostu. Jak zrobisz wszystko prawidłowo to będzie tak jak napisał korndddd - czyli OK. Po zadymie nie zapomnij sprawdzić, czy wszystko poszło zgodnie z planem - jeśli nie, to powtórz od ostatniego sejwa. A tak w ogóle to ten w exo na moście to snajper z Dragunowem i o ile dobrze pamiętam, to nie jest wojskowy http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak całkiem Kuzniecowa nie warto odstrzelić, bo za wódkę sprzedaje różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak całkiem Kuzniecowa nie warto odstrzelić, bo za wódkę sprzedaje różne rzeczy. Jak najbardziej się zgadzam Odżałowałem korale kupiłem sobie Gaussa i z bardzo daleka odstrzeliłem tych trzech strzelców http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Zadziałało nikt do mnie nie strzela -mogę z Kuzniecowem znów handlować . Sprawdziłem truposzy i to są wojskowi ale z imionami :Chris , John ,Kris:dodgy: Chyba przebrani najemnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Coś mi teraz chodzi po głowie że jak grałem poprzednim razem to też ni z gruszki ni pietruszki kolesie z nasypu zaczęli do mnie strzelać.Nie patyczkując się wybiłem całą ekipę spod mostu. Może to jest w fabule że ktoś na GG poluje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Po zginięciu Pietrenki i zniknięciu jego po ożywieniu:dodgy: Kuzniecow jest jedynym Handlarzem który dobrze płaci za Wały i Grozy oraz tanio sprzedaje apteczki wojskowe za 2 sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ciekawe od czego to zależy, właśnie robię obronę Chalawy i też panowie od Kuzniecowa są dla mnie niemili. Potwierdzam, że zabicie tylko tych 3 rozwiazuje sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Soljanka to kompilacja modów.Możliwe że został jakiś stary skrypt w którym to wojskowi atakują Chalawę , choć ja sie z takim nie spotkałem.Bardziej prawdopodobne jest to że w ferworze walki za daleko wychodzimy z bronią i goście z nasypu interpretują to jako agresję w ich kierunku.Ci pod mostem są zasłonięci górką i nie widzą co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zaręczam, że się z bronią nie wychylałam, raczej z wódką w ręce lazłam prosto do Kuzniecowa. Poza wszystkim mam nawyk chowania broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam, że zabicie tylko tych 3 rozwiązuje sprawę. możesz jaśniej.? gdzie oni stoją i kim są..ci trzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Stoją od Kuzniecowa po lewej, w tyle. Nie zrobilam screena, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi