andrzej75 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Panowie mam kłopot z schowkami Na Agropomie gdy chcę cokolwiek wyjąć z któregokolwiek schowka, od razu mam wylot do pulpitu.Może ktoś z was miał podobny problem?, i jakoś go rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Musisz podać log błedu. Jak wylecisz na pulpit to otwórz notatnik i daj komendę wklej. To co ci się tam pojawi wstaw na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Podaj log błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Kobal zrobiłem jak napisałeś: Expression : g_uiSpotXml->NavigateToNode(path_base,0)Function : CMapLocation::LoadSpotFile : map_location.cppLine : 79Description : XML node not found in file map_spots.xmlArguments : treasure_looked Edytowane 16 Października 2015 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Wygląda, że brakuje ci pliku xml. Dokładnie pliku map_spots.xml. Albo jest uszkodzony. Spróbuj jeszcze raz ściągnąć i zainstalować polonizację. Może pomoże. Albo w ogóle sprawdź instalację czy na pewno masz wersję gry zgodną z polonizacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Ok dzięki. Teraz zakupy z żoną, potem sprawdzę. EDIT: I wyszło szydło z worka :D LA w wersji 1.3000, na to spolszczenie rzuciłem 1.3003 Zaś dałem ciała, dzięki za pomoc i zwrócenie uwagi, teraz zaczynam od nowa z 1.3003 Edytowane 16 Października 2015 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi