PainChiller Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Problem ma taki - Kupiłem Exo(dobra. znalazłem ) HUUURAAA MOGĘ NOSIĆ SETKI BRO... czekaj. nie mogę. bo mimo iż maksymalna waga to około 200kg, to po przekroczeniu 80kg, od czasu do czasu muszę przystanąć aby odzyskać energie(o bieganiu nie ma co mówić) próbowałem zwiększyć maksymalną wagę, ale w "system.ltx" nie ma lini odpowiedzialnej za to.(a zawsze była) pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zrób schowki kolekcjonera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Macie mięczaki Poprawka na zwiększony udżwig do 500 kg do wersji OP-2 repack. Narzucić na gamedatę, potwierdzić zamianę plików. Jest jedno ale. Po wgraniu każdej nowej wersji polonizacji, a kolejna będzie prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, trzeba ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na taki sam z pobranej poprawki. Niestety, ten plik jest częścią spolszczenia i za każdą nową wersją będzie podmieniany na taki z oryginalnymi parametrami udźwigu. Sorry, pomyliłem się z jednym plikiem, źle go umiejscowiłem w gamedacie. Tu macie właściwą poprawkę. Zwiększony udźwig.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Napisz jekie to egzo, sprawdzę czy nie ma błędu w opisie. Jeżeli grasz na repacku to tutaj masz czita na zwiększenie udźwigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Gram na repaku. i exo to - Exo bandytyExo czystego niebaExo MonolituExo Wojskowe każde ma ten bóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Używaj artefaktów na zwiększenie wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie działa. mam ich kilka (3 Blaski księżyca) Ładuje się szybko(około 2 sekundy do full), ale bieganie to 3 sekundy. to nie ma sensu ale plik na zwiększenie udźwigu działa. zmieniłem 500 na 150 i jest git dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Łatw jak najszybciej Śnieżkę Edytowane 17 Października 2015 przez Anton Gorodecki Błąd w nazwie artefaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Likwidacja zmęczenia i spadku paska wytrzymałości można dokonać małym czitem w pliku actrot.ltxZnajdujemy w nim linie jak niżej w spoilerze i zawarte w nich wielkości dodatnie, zmieniamy na minusowe, choćby takie te co są w spoilerze. Jak zwykle, przed zmianami kopia bezpieczeństwa pliku actor.stand_power = -0.005walk_power = -0.000001 ;0.000001walk_weight_power = -0.000001 ;0.000005overweight_walk_k = -0.000001 ;1 To samo można zrobić ze zmęczeniem podczas skoków. Ale to co dałem, zazwyczaj wystarcza i na skoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 o. dzięki w sumie nie będe tego usuwał, ale można to trochę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi