carlopapa Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zna ktoś położenie broni dla Krzyża na Radarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Przeszukaj temat, był wstawiany screen z lokalizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Patrząć na śmigłowiec i skały 50 m w prawo na głazie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dzięki oglądam ten wideo poradnik odcinek po odcinku a po rusku ni w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Patrząć na śmigłowiec i skały 50 m w prawo na głazieA czy mógłbyś tylko podpowiedzieć patrząc na śmigłowiec podchodząc do niego od MW czy od mózgozwęglacza? bo latam szukam i nigdzie nie ma a miałem potyczkę z hordą mutantów i nie wiem czy od jakiegoś pseudogiganta ta broń nie powędrowała sobie gdzieś indziej. Sorki już mam ją zabrałem ją już z tego schowka wcześniej podczas jakiegoś innego zadania, ale nie wiedziałem że to o nią chodzi. Edytowane 18 Października 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Widziałem filmik gdzie leży ten schowek z bronią na głazach ale niestety u mnie schowka brak. Jest inne miejsce z nim? Właśnie znalazłem, niedaleko obok są podobne głazy, różnią się tylko tym że przy jednych jest zawalone drzewo a przy drugich nie i właśnie przy tych drugich był schowek. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi