Junx Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) TYTUŁ MODA: Plecak [RUS]ORYGINALNY TYTUŁ MODA: PlecakAUTORZY: VanoSanturiOPIS: Mod dodanie do gry własny schowek/plecak, do którego chowany nasze skarby. Plecak można kupić u handlarzy.INSTALACJA: Przenosimy do folderu z grąDOWNLOAD: rucksak.rarSCREENY: BRAKŹRÓDŁO: http://stalker-2.ru/files/more/rjukzak-tajnik.html Edytowane 19 Października 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Junx - napisz coś więcej o tym plecaku. Czy tylko to sam fakt dodania plecaka i gdzie go znajdziemy. Tylko do CS, czy i do modów na niej opartych?Jest to plecak jednorazowy, czy taki co można podnosić po opróżnieniu? Bo taki do podnoszenia po opróżnieniu był w jakimś modzie. Nie pamiętam nazwy, ale to chyba OLR.W każdym bądź razie ten mod, gdzie trzeba było zabić 400 zombich na Jupiterze. Edytowane 19 Października 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Opis poprawiłem, teraz powinno być ok. Edytowane 19 Października 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Pobrałem i zajrzałem do moda.Jest on dla rus podstawki. Aby go użyć do polskiej, lub do spolszczonych modów, trzeba dokonać przeróbek.Usunąć niektóre pliki np. localization. ltx, w kat text dokonać tłumaczenia. Jeśli w modzie będą jacyś inni handlarze niż z podstawki, ich to nie obejmie.Junx - dasz radę zrobić go wielokrotnego użytku? Wyżej dałem namiar na taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Spróbuje, ale nic nie obiecuje. Jeśli możesz podaj ponownie linka bo albo ja ślepy albo nie dalej linka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nie dawałem linka, tylko opis moda. Może ktoś z lepsza pamięcią sobie przypomni jaki to mod ma podnoszony plecak. A wiem że później też w innych był wykorzystany. Nie chcę strzelać nazwami modów bez pokrycia.Ten o którym piszę, we freepleju na Janowie nakazywał zabić 400 zombich. może to ułatwi. To chyba OLR albo któryś z ostatnich SGMów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi