Andre Woz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam.Po powrocie z Agropromu z walizką od wojskowych dla Barmana, zauważyłem brak w hangarze Kulinara i Vorona. Pomyślałem że w tym modzie ich pojawienie jest jakoś inaczej uwarunkowane i grałem dalej. Ukończyłem już główną linię fabularną, a ich ciągle niema. Docent w Barze postawił znacznik na Kulinara w hangarze a postaci brak. Mam już kilka zadań powiązanych z nimi i "wiszą" bez możliwości ich kontynuacji. Może ktoś ze "Starych Wyjadaczy" wie o co chodzi i ewentualnie co można z tym zrobić?. Zaczęcie gry od nowa nie wchodzi w rachubę.PozdrawiamP.S. "Kotbechemot" w Barze, przy rozmowie o "Bioradarze" wspomniał coś o kobiecie, która pojawiła się gdzieś (chyba nie sprecyzował miejsca), ale też jej do tej pory nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A grasz z poprawką na nieśmiertelność NPC? Obydwaj są w niej ujęci, więc raczej nie zginęli. Za cmentarzyskiem pojazdów obozuje jeszcze jedna grupa stalkerów. Przynajmniej u mnie. Często biorą udział w walkach z bandytami przy przejściu na Agroprom. Może tam poniosło Kulinara i Worona? Albo szukaj ciał.Kotobehemot wspomina o Ludmile, ale z nią spotkasz się daleko, daleko później. Podczas zadań na Skadowsku, przynajmniej tak myślę, bo ja jej jeszcze nie spotkałem. Ale zarówno Kotobehemot jak i Ludmiła należą do linii fabularnej Snajper, która rozgrywa się głównie na Skadowsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Dołączę do tego watku ponieważ... Po wykonaniu całego zadania Kryształowe czaszki ostanią jego częścią jest wróć do Kotobehemota do Baru. Wracam do Baru a Kotobehemot zniknął :( Nie ma go na całej lokacji czy też tak mieliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się że Kotobehemot polazł na Skadowsk na Zaton i tam go znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jak nie wiesz gdzie jest jakaś postać, to bodaj Docent w barze (na zapleczu, za Garikiem) - za drobną opłatą wgra ci na PDA lokalizację danego stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Wskazówka na Skadowsk była trafna Co go tam zaniosło to tylko Zona raczy wiedzieć... Dzięki za podpowiedzi zadanie zaliczone do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Sorry za post pod postem ale robie porządki w PDA i ... Chiałem rozliczyć zadanie "Schowek Striełoka" w Centralnej Prypeci z Bagiennym Doktorem ale go gdzieś poniosło i nie ma go na całej lokacji... Docent w Barze nie daje na niego namiarów.. Może ktoś wie gdzie go doktorek zawędrował ? p.s. w grze jestem w trakcie recept dla Fenrira czyli w miarę daleko.. Edytowane 20 Marca 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Doktorek siedzi sobie albo w Prypeci, albo (jak skończyłeś już zadania z Solianki) w Martwym Mieście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Dzięki ! Dok siedzi sobie w jednym z domków w Martwym Mieście U mnie dalsze czyszczenie PDA z zaległych zdań. Właśnie skończyłem schowki Striełoka i schowki oraz części mapy Alpinisty. Zanim uleczę Fenrira i zacznę zadanie Wojna Mutantów to się jeszcze ciut zejdzie... Takie małe OT: Może uda mi się po 1 kwietnia wymienić sprzęt na nowszy.. Na razie dotarła do moich łapek nowa płyta główna oraz dobra pasta. Teraz czekam na pamięci jak będą już u mnie to zamówię nowy procesor ... oj będzie się działo... jakby coś pochwalę się Jeszcze raz DZIĘKI @apg2312 Edytowane 23 Marca 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi