Jump to content

Brak questowych postaci

Recommended Posts

Witam.

Po powrocie z Agropromu z walizką od wojskowych dla Barmana, zauważyłem brak w hangarze Kulinara i Vorona. Pomyślałem że w tym modzie ich pojawienie jest jakoś inaczej uwarunkowane i grałem dalej. Ukończyłem już główną linię fabularną, a ich ciągle niema. Docent w Barze postawił znacznik na Kulinara w hangarze a postaci brak. Mam już kilka zadań powiązanych z nimi i "wiszą" bez możliwości ich kontynuacji. Może ktoś ze "Starych Wyjadaczy" wie o co chodzi i ewentualnie co można z tym zrobić?. Zaczęcie gry od nowa nie wchodzi w rachubę.

Pozdrawiam

P.S. "Kotbechemot" w Barze, przy rozmowie o "Bioradarze" wspomniał coś o kobiecie, która pojawiła się gdzieś (chyba nie sprecyzował miejsca), ale też jej do tej pory nie spotkałem.

A grasz z poprawką na nieśmiertelność NPC? Obydwaj są w niej ujęci, więc raczej nie zginęli. Za cmentarzyskiem pojazdów obozuje jeszcze jedna grupa stalkerów. Przynajmniej u mnie. Często biorą udział w walkach z bandytami przy przejściu na Agroprom. Może tam poniosło Kulinara i Worona? Albo szukaj ciał.

Kotobehemot wspomina o Ludmile, ale z nią spotkasz się daleko, daleko później. Podczas zadań na Skadowsku, przynajmniej tak myślę, bo ja jej jeszcze nie spotkałem. Ale zarówno Kotobehemot jak i Ludmiła należą do linii fabularnej Snajper, która rozgrywa się głównie na Skadowsku.

• 4 months later...

Witam.

Dołączę do tego watku ponieważ...

Po wykonaniu całego zadania Kryształowe czaszki ostanią jego częścią jest wróć do Kotobehemota do Baru. 
Wracam do Baru a Kotobehemot zniknął :(
Nie ma go na całej lokacji czy też tak mieliście ?

Sorry za post pod postem ale robie porządki w PDA i ...

Chiałem rozliczyć zadanie "Schowek Striełoka" w Centralnej Prypeci z Bagiennym Doktorem ale go gdzieś poniosło i nie ma go na całej lokacji... Docent w Barze nie daje na niego namiarów.. Może ktoś wie gdzie go doktorek zawędrował ?

p.s. w grze jestem w trakcie recept dla Fenrira czyli w miarę daleko..

Edited by kazik

Dzięki !

Dok siedzi sobie w jednym z domków w Martwym Mieście :)

U mnie dalsze czyszczenie PDA z zaległych zdań. Właśnie skończyłem schowki Striełoka i schowki oraz części mapy Alpinisty. Zanim uleczę Fenrira i zacznę zadanie Wojna Mutantów to się jeszcze ciut zejdzie...      

Takie małe OT: Może uda mi się po 1 kwietnia wymienić sprzęt na nowszy.. Na razie dotarła do moich łapek nowa płyta główna oraz dobra pasta. Teraz czekam na pamięci jak będą już u mnie to zamówię nowy procesor ... oj będzie się działo... jakby coś pochwalę się ;)  

Jeszcze raz DZIĘKI @apg2312

Edited by kazik