Agrael Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jaka jest wasza ulubiona posta? w zewie prypeci ? Ja najbardziej lubi? Su?tana za to ?e jest cz?owiekiem charakteru, stawia ostro na swoim i wie czego chce. Nie da sobie zastraszy? Brodaczowi i jego stalkerom, umie tak?e rz?dzi? swoimi ludzi. Kolejna posta? któr? polubi?em to bandyta o ksywie kastet, jest lojalny wobec szefa i umie wykona? powierzone mu zadanie. ?wietny towarzysz broni co jest rzadko?ci?. I jako trzeci niech b?dzie Wano, za to ?e jest w zonie..umie sobie radzi? i idzie dalej prosto.?wietny z niego przyjaciel i ma ciekaw? osobowo??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kastet ma fajn? osobowo?? ? Nie wiem powiem ci bo go zabi?em Moj? ulubion? postaci? jest ?wawy. Nie do?? ?e pami?tamy go z Cienia Czarnobyla to jeszcze nam bardzo dobre fanty sprowadza. Jest mi?y i ?yczliwy. Lubi? tak?e Porucznika Kowalskiego gdy? ma ?eb na karku i dba o swoich ludzi. A tak?e jest mi?y jak ?wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja uwielbiam Obydwu profesorów Ozorskiego i Hermana. Maj? fajne rzeczy do sprzedania A ich technik jest darmowy ( ja tak mia?em ). I u nich w bunkrze jest bezpiecznie. I jeszcze ci stalkerzy przed bunkrem którzy robi? za grup? ekspedycyjn? te? s? ca?kiem mili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pijany mechanik na lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pijany mechanik na lodzi O tak racja ....ten na Sk?adowsku ...szczególnie po drugiej butelce wódki . Fajnie zaczyna gada?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mo?e i jest alkoholikiem ale jedno trzeba mu przyzna?.. nikt w zonie lepiej si? nie zna na broni i pancerzach ni? on. Ale azot te? jest w porz?dku, mo?e troch? odbiegn? od tematu ale zauwa?cie ?e w czystym niebie najemnicy byli bardziej sympatyczni..natomiast ju? w ZP, s? raczej negatywnie nastawieni do bohatera, wiele od bandytów to oni si? nie ró?ni?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Najlepszy to jest Noe (drzwi+kula w ?eb) i jego pseudopies:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 No, Raven masz racje Noe to gosciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 W Sigerous Mod jest swietny quest z nim , jak bronimy arki przed falami mutantów.Czysta adrenalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja najbardziej zapami?ta?em poczciwego Wano. Wszyscy go lubi?, czsami wpl?cze si? w jakie? k?opoty, ale zawszy wyjdzie z nich obronna r?k?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ja tam lubi? W?ócz?g? bo nie zadaje nie potrzebnych pyta? i dobrze strzela ze snajpy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Moj? ulubion? postaci? jest Cardan (technik na Skadowsku) mo?e i jest pijakiem ale potrafi jak nikt w zonie ulepsza? bro?(jako jedyny potrafi sprawi? ?e w exo mo?na biega?).W ko?cu po przyniesieniu mu Karabinu Gaussa doznaje szoku i postanawia sko?czy? z na?ogiem.Gdyby nie on to nie wiem sk?d bym wzia? akumulatory do Gaussa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja to najbardziej lubi? Noego bo fajnie ludzi wita i ma fajnego "psa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade6996 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Najlepszy moim zdaniem jest Azot. Bardzo przypomina mi Putina nie wiem czemu xd A tak poza tym jest za powinno?ci? (ulubiona frakcja) : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Najlepszy to jest Noe (drzwi+kula w ?eb) i jego pseudopies:D W grze jest masa postaci lecz mnie tak samo utkwi? w pami?ci ten cz?owiek jego pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wano.Wieczny optymista Rwie si? do walki jak gdzie? idziemy.Ma niez?e poczucie chumoru. Wujek Jar.To od CS go lubie.Spoko go?? z gadki si? okazywa? i nie dawa? sobie w kij dmucha?.Dawa? nawet konserwe za free Garri za to jego przeprowadzanie i Topol za pomoc w badaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ...mo?e troch? odbiegn? od tematu ale zauwa?cie ?e w czystym niebie najemnicy byli bardziej sympatyczni..natomiast ju? w ZP, s? raczej negatywnie nastawieni do bohatera, wiele od bandytów to oni si? nie ró?ni?.. Tak si? sk?ada, ?e w Czystym Niebie GG by? równie? najemnikiem, wi?c to chyba normalne, ?e kumple traktowali go jak kumpla Najlepszy moim zdaniem jest Azot. Bardzo przypomina mi Putina nie wiem czemu xd A ja wiem. Bo jest do niego bardzo podobny (my?l? zreszt?, ?e autorzy gry zrobili to umy?lnie) Moim faworytem jest Wano - za to ?e jest Gruzinem, za to, ?e jest z jednej strony taki dobry i naiwny, a z drugiej na tyle cwany by prze?y? w Zonie, za luzack? gadk? wreszcie (jego "przemówienie" do wojskowych po wyj?ciu z tunelu w Prypeci jak dla mnie wymiata ). Lubi? te? Kardana, za jego umiej?tno?ci i prostoduszno??, ale najbardziej za to, ?e pod koniec gry uda?o mu si? rzuci? picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A ja lubi? najbardziej Szulg?. Niezbyt mi nigdy pasowa?a Powinno??, ale on jest akurat spoko. Ma powód do walki z Zon? - zemst?, w przeciwie?stwie do reszty Powinno?ci, która my?li, ?e uda jej si? j? zniszczy?. Czuj? do niego jak?? tak? dziwn? sympati?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary890 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A ja lubi? w?ócz?ge za to jak go si? znajdzie si? to pó?niej jest twoim kumplem w prypeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Moim faworytem jest Wujek Jar jest sympatyczny i daje moje ulubione zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi