R4KET Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mam pytanie. Gra? z dop? czy bez dopy? Jak narazie gra z dop? skutkowa?a dwoma BSODami i formatem, ale chc? si? was spyta? o zdanie. Póki co nie straci?em cierpliwo?ci do tej gierku, ale powolutku zanczyna troszeczk?... no wiecie. Albo inaczej: Co w??czy?/wy??czy? w ustawieniach graficznych, by komfort z gry by? i gra jako? wygl?da?a i mo?e frytki do tego? Mia?em na my?li jakie? fajne addony. Z waszej paczki (tak s?dze) jest wrzucony mod na 21 artów, a poza nimi to co? ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Je?eli chcesz gra? bez nerwów w Soljank? to nie stosuj dodatków...nie rozumiem tego formatu.? Du?o ludzi jest ju? g??boko w grze, ja zacz??em jestem w Dolinie mroku i nic kompletnie si? nie dzieje, wi?c sk?d u Ciebie b??dy i format... Jest jedna zasada..je?eli b??dy powstaj? na pocz?tku gry to instalacja jest wadliwa...mo?e z wyj?tkiem komunikatów o... out of memory, lub problemów z detalami, gdzie trzeba przej?? na o?wietlenie statyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Out of memory - przy tym bugu bawi?em sie poradnikiem z uzyskaniem dodatkowego ramu dla Stalkera na XP, ale podczas wczytywania gra ?apa?a BSODa, i za pierwszym razem sko?czy?o si? to formatem, ale za drugim ju? nie. Co do o?wietlenia statycznego, gra du?o traci graj?c z nim? EDIT: Z dop? czy bez dopy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Moim zdaniem z Dop? jest poprawione wiele spraw w spolszczeniu..dodane 2 nowe patche i nowe lokacje. Nie za bardzo jest sens wraca? w ty?. O?wietlenie statyczne tylko w wypadku konkretnego b??du jest on równie? opisany na forum. To rzadki wypadek, ale cz?sty przy s?abych PC. je?eli masz 4 jaja to skorzystaj z optymizera AMDx4, lub poszukaj ..core tuner. Je?eli masz 64bit system operacyjny to nie trzeba si? bawi? w dopisywanie RAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja zainstalowa?em wszystko na nowo w niedziel? i na razie ani jednego wylotu.Gra idzie jak burza oprócz standardowych przycinek przy wej?ciu na teren Baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 W?asnie mam 32bity... Najwy?ej wykorzystam Win7 64bit Starter, którego mam od notebooka. Ok, jestem modem, zamykamy. Ok, przenios?em si? na 64bitowy Starter, pora?ka, ale có?, w Solyanke da si? gra?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam ju? (szczerze) w dopie Solyank?, gram sobie biegam, zabijam mutanty i krach, spalenizna z zasilacza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Heh, zemsta Zony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 To teraz kupisz dobrego OCZ...Sola pomog?a podj?? decyzj?.... ..czy aby tylko zasi?ka pad?a. Jak tak to zapal ?wieczk? w ko?ciele..bo fart masz ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dobrze, ?e tylko z zasilacza U mnie jak co? takiego si? zda?y?o, to z kompa zosta?y mi dwie ko?ci RAM Najgorzej bola? spalony twardziel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Posz?y (o ile dobrze wywnioskowa?em) kondensatory w zasilaczu, reszta sprz?tu ?yje Teraz chwilowo mam Enermaxa 800W, ale prosze zamknijcie temat, czekam na OCZ MXM 600W na Sol?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi