pacjent1972 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Macie nerwy w strzępach, martwicie się o kolejny siwy włos na skroni, żona przesala wam zupę, etc. Idźcie na grzyby do lasu, to już otwarty sezon i ściółka ugina się pod natłokiem Prawdzików i innych Kozaków! Dziś wdepnąłem na 15 minut jadąc po krew do Leżajska, co prawda nie ładnie z mojej strony że robiłem to w pracy ale zawsze mogę powiedzieć że musiałem "siusiu" Lasy są tam obfite, a to mój zbiór. Kolacyjka dla dwojga jak nic. Na grzyby Stalkerzy! Edytowane 21 Października 2015 przez pacjent1972 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Tylko pozazdrościć. U mnie (3miasto) to już się chyba sezon skończył. Za zimno. Chociaż nie zawadzi zrobić mały wypad kontrolny do lasu. Teraz tylko koledze smacznego życzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi