kecaw Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Na pewno część z was zdobyła jakieś osiągnięcia grze. Temat stworzyłem właśnie po to by wymienić się wiedzą o nich by inni wiedzieli co i jak robić by zdobyć dany "acziwment". Każdy z nich jak wiemy daje nam namiar na schowek w ramach nagrody. Może i fajniej jest samemu wszystko odkrywać ale motywuję się także tym że ktoś może nie wiedzieć iż za samo używanie młota można także dostać osiągnięcie.Ja zdobyłem na razie dwa: Handlarz maskami gazowymi - za zabicie 50 snorków.Sędzia Dredd - za zabicie 150 bandytów. Nagród nie wymieniam. Niech to będzie dla każdego niespodzianką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Czemu nie ale jedna rzecz - z tego co widziałem to nagrody są randomowe. Za osiągnięcie młotkarz miałem dwie różne nagrody na dwie rozgrywki Więc tak*Młociarz - Zabijamy 100 Mutantów Młotkiem *Wróg Monolita - Skracamy cierpienia 150 monolitian *Smakosz - zjadamy Beozar... tak... hmm... *Siniec - musimy dostać z kolby od wroga 10 razy *Piekarz - trzeba zjeść dużo chleba (nie pamiętam ile ale chyba 100) *Handlarz maskami gazowymi - zabijamy pisiont snorków Edytowane 21 Października 2015 przez PainChiller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ja mam tylko tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wow.... dużo... bardzo... tak bardzo dużo... A napisałbyś co zrobić aby je mieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wystarczy grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A które byś chciał mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Te kobal... To weź chociaż powiedz co za te osiągnięcia trzeba zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bo tak będzie fajnie. zamiast biegać po zonie, to napiszesz co trzeba zrobić, i mamy z 100 dodatkowych "Questów" :D Kobal Plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Macie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nosz dziękuje Nawet nie wiesz ile czasu poświęciłem aby móc dać ci +1 rep :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Najlepsze w tych osiągnięciach jest to że... zaliczają się praktycznie same ponieważ Wystarczy grać Moja lista osiągnięć (nieco skromniejsza niż poprzednika): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 To jeszcze kilka : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kurczę, ja z 500k nie mogę wyjść... grafika do osiągnięcia BURAK skojarzyła mi się z STALKER-wym Solid Snake' iem (tamten zamiast skrzynki woli kartonowe pudła) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rób schowki Tubylca, na końcu dostaniesz okrągły milionik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Merci merci, też chętnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 SOLIANKOWIEC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam.Większość z tych osiągnięć wywołuje u mnie uśmieszek na twarzy, ale gdy dostałem info o otrzymaniu tytułu "kłusownik" i przeczytałem jego opis, to zrobiło mi się smutno. Wdrapałem się po śmigle na helikopter w lesie na Radarze i popijając gorzałką antyrady przetrawiałem okrutną świadomość - kto tak naprawdę jest najgorszym potworem w Zonie - to JA. I gdy poziom napromieniowania osiągnął wartość krytyczną, zeskoczyłem i poszedłem dalej, robić to co Naznaczony (przez Śmierć) potrafi robić najlepiej -> MORDOWAĆ.Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) To smutna prawda @Andre Woz, Czy to podstawki Stalkera czy setki modów, tak naprawdę mordujemy każdą albo niemal każdą żywa istotę Zony by ukończyć kolejne zadania, misje i by pomagać innym też musimy zabijać.Taki nasz los, los Stalkera. Edytowane 28 Października 2015 przez pacjent1972 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No i żeby samemu przeżyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 ----- LOTNIK ----- ----- ANOMALNY PODRÓŻNIK ----- ----- GROMOW ----- ----- HOBBIT ----- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 To i ja dorzucę kilka nowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Mam jeszcze kilkaDodaje jeszcze Edytowane 1 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) ----- CZARNY STALKER ---------- GRABARZ ---------- ALKOHOLIK ----- Edytowane 7 Listopada 2015 przez Anton Gorodecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jeszcze kilka nowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi