carlopapa Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam czy mógłby ktoś podpowiedzieć jak nazywa się amunicja do miniguna tak abym mógł sobie ją dopisać u handlarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Przecież kupisz ją u Akima. Po co chcesz ją dopisywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Aha myślałem, że nie ma bo Adrenalina w kweście na minigun mówił że w zonie nie ma, a jeszcze jedno czy amunicja 9x39 izomorf ma nazwę taką jak w tym temacie: https://stalkerteam.pl/topic/2087-ammunicja-izomorf/#comment-21497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Całkiem możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rozpakowałem archiwa gry i znalazłem taki zapis: ammo_9x39_izomorf, dodałem barmanowi i barman już ma w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Amunicja izomorf jest w 4 kalibrach5,45x39 / ammo_5.45x39_izomorf7,62x54 / ammo_7.62x54_izomorf9x39 / ammo_9x39_izomorf12x76 Czekan / ammo_zhekan_izomorf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) To ja teraz zapytam - Gdzie dostane Amunicje do Karabinu(ja bym to nazwał działkiem ) VSSK? Edytowane 22 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dimak we wschodniej prypeci sprzedaje i Łukasz daje za nieśmiertelniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi