kobal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Na pewno każdy grający w soljanke zetknął sie już z problemem wpadających w tekstury przedmiotów questowych po wczytaniu szybkiego sejwa.Głównym rozwiązaniem jest wczytanie autosejwa od wejścia na lokację.Jeśli wiemy gdzie powinny leżeć potrzebne przedmioty pomóc może też wrzucenie w dane miejsce kilku granatów.Sprawdzone mi tak sie udało dwa razy. W Pieczarze przy szukaniu monet dla Łysola oczywiście zginąłem i oczywiście monet pojawiło się tylko kilka.Dwa granaty dalej znalazłem ich parę więcej niż potrzeba było Drugi raz w podziemiach Agropromu dokumenty dla Akima w korytarzu z elektro.Oczywiście elektro mnie poszatkowało i dokumenty znikły.Też dwa granaty i tym razem dopiero za drugim wczytaniem dokumenty wróciły na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi