PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam. Wie ktoś gdzie jest doktor? wyleczyłem dużo ludzi, i nie mogę go znaleźć... szukałem wszędzie gdzie mógłby być (Bagna, Schowek Striełoka, Kordon, Bar, Magazyny, Las, Wysypisko, a jak proszę technika z Baru aby dał mi jego lokacje pokazuje Posterunek w Kordonie(ten gdzie złe wojaki są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) A dostałeś info że zaliczony masz quest? Jeżeli tak - to odpowiedż dostajesz SMS-em . W Prypeci.BTW:wojaki nie są złe - tylko spragnione. Edytowane 21 Października 2015 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 1) tak, dostałem SMS2) wojaki nie te spragnione, ale te bardzo złe z BTR-ami 3) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bagienny Doktor urzęduje w Centralnej Prypeci. By go spotkać musisz oczyścić bazę Monolitu w domu kultury, zejść do piwnicy i tam znaleźć notes Doktora. Chwilę później pojawi się i sam doktorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi