PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Witam. Problem taki - otóż postanowiłem że zamiast prosić wszystkich o pliki moda, rozpakuje go. Wszystko pięknie... mamy gamedate(osobno w innym folderze) i co? - Gdy uruchamiam grę, dostaje taki log* MEMORY USAGE: 0 Kstack trace:0023:0634F73E xrGame.dll [error][ 259] : Brak dalszych danych.Gra wywala natychmiast po uruchomieniu. nawet nie mija sekunda :PMyślałem że może się wypakowało na takiej zasadzie że w spakowanych Gamedata.sb nie ma już plików moda, ale nie, bo jak wrzuciłem gamedate do folderu z grą... to samo :P EDIT: Ok. przeinstalowanie to jedyne wyjście, ale dlaczego to tak się stało? tak powinno być? czy nie spieprzyłem czegoś :P Edytowane 21 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Może wpierw poprawnie byś wypakował moda... tj. numerycznie patrzysz (1,2,3,4 itd.) i wtedy tak wypakowujesz.Ewentualnie pokuś się o zabawę conventerem do plików stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Rozpakowałem to Progamem od Autorów moda... To nie ja decydowałem w jakiej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A ile waży ta twoja rozpakowana gamedata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 nie pamiętam doładnie. coś w ramach 10GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Grę rozpakowuje się z opcją -2947ru. Oprócz tego należy zmienić wpisy w fsgame.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak 10 gb to jest dużo za mało. Powinno być niecałe 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Czyli mówicie że Unpacker Rozpakował tylko połowę moda? Ciekawe.EDIT: Fakt. Sprawdziłem W gamedata... Brakuje Kilku Folderów, natomiast 'Levels" zawiera tylko 9 pełnych folderów... reszta pusta :P Edytowane 22 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi