PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam kolejny (i nie ostatni) raz. Mam pewien problem. Kupiłem odtwarzacz MP3, ale on odtwarza tylko szum, szum i nic innego... co mam zrobić aby działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Nigdy nie używałem MP3 Playera w żadnym Modzie w którym takowy wystepował , ale - jak rozumiem intencję- pliki muzyczne są na fleszkach.MP3Player je tylko odtwarza. Edytowane 22 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wersja Repack nie posiada plików muzycznych, do dociągnięcia opcjonalnie ale nikt z nas ich i tak nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ok. Warto wiedzieć... dzięki... szkoda tylko tych zmarnowanych 20.000rubli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi