PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Witam. Sidor Powiedział mi że zrobi mi Niewidzialne EXO za 35.000ru, jak przyniosę mu dowolne uszkodzone... ok.Mam Exo, idę do niego... i nic. nie ma żadnego dialogu(PS: trzeba poprawić dialog z Questami na Zdjęcia, bo w tym czasie 3 razy to zepsułem, i musiałem wczytywać sejva z walką z najemnikami pod mostem, ale wracając do rzeczy) Nic nie mogę zrobić. Dostał EXO powinnośći, Wojska, Bandytów... ale nie chce ich... jako że miało być uszkodzone to pomyślałem że ma być "zniszczone", ale wrzucenie go do spalacza na 10 minut(zony) nic nie dało :P Dobra mam. i po problemie Edytowane 23 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi