PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Problem mam taki - Misja z Atakiem na Agroprom... idę na agroprom... walcze na Agropromie.... Obroniłem Agroprom. Żołnierze Ubici(wszyscy) ale misja mi się nie zaliczaWięc: 1) Dlaczego misja się nie zaliczyła? wszystko jest martwe, w tym Oba BTR-y2) Gdzie jest ten Kombinezon wojska? przeszukałem wszystkie trupy i nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Przeszukaj trupy jeszcze raz. Przy jednym z żołnierzy znajdziesz pewne dokumenty. A do pancerza jeszcze daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dobra Trup był, i dokumenty też. myślałem że on powinien mieć pancerz.ale dlaczego nie zalicza mi zadania obrony? Nawet zrobiłem sobie nieśmiertelność i z toporka wybiłem wszystkich, aby to sprawdzić. Trzy próby, Trzy Porażki Zadania na obrone Agropromu nie zalicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) A nie trzeba było zniszczyć również BTR-ów? Nie pamiętam już tego zadania....Wybacz nie doczytałem pierwszego posta. Edytowane 22 Października 2015 przez Anton Gorodecki gapiostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A porozmawiałeś z Adrenaliną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No a jak przecież jak bym nie rozmawiał to by się soldaty nie zrespiły a porozmawiać o nagrodzie się nie da, bo nie mam zaliczonego questa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Hmm, więc gdzieś jeszcze musi sie chowac jakiś wojak. Innego wytłumaczenia nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Niet. Zabiłem wszystko co żyło. (po za ludziami Bazie, bo tam jest Śmigłowiec... a nawet dwa.) 3 Razy zabiłem wszystko. A pewność miałem, bo zrespiłem sobie tak z... może 500 wysysaczy, więc jak inni stalkerzy umarli, to zaczęła się zabawa ale wszyscy umarli na 100%. Edytowane 23 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Sejw przed rozmową z Adrenaliną. Wieczorem zobaczę co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) pyrosze:(Sory że tak mało Amunicji, ale miałem wielką wojnę :P)painchiller_autosave.sav EDIT: A tak dla pewności - czy ta misja jest niezbędna do fabuły? Edytowane 23 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie wiem, mam zaliczone jakieś 1700 zadań. Dawno już się pogubiłem co od czego jest zależne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 WitamO ile mi się coś nie pokiełbasiło, to w tym dokumencie jest wzmianka o drugim oddziale wojska na Bagnach i zadanie zalicza się po ich likwidacji, tam też jest prototyp kombinezonu. Tak mi podpowiada pamięć, ale niestety coraz częściej mnie zawodzi.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 mam nadzieje że masz racje A teraz jedna rzecz - mam zaliczone zadanie z dokumentem, ale Sibołow nie ma nowego dialogu. Nie che wziąć dokumentów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie masz racji. Zadanie na zbadanie aktywności wojska daje Swibłow, zadanie na pancerz daje Wasyli a zadanie obrony kompleksu daje Adrenalina. To trzy osobne, ale powiązane ze sobą questy. PainChiller, a z Kuźniecowem rozmawiałeś przed Agropromem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Tak. Rozmawiałem, a wtedy przyszła wiadomośc że Agroprom atakują. PS: Swibiłow nie chce gadać o zadaniu, na Bagnach nie ma wojska, a przejście Agroprom-bagna nie aktywowało się, bo PDA spsute jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Robiłem to zadanie i wszystko działa. Wybijasz wojaków, wybijasz dwa BTR i idziesz bodajże gadać z adrenaliną.A przejście Agroprom-Bagna dostaje się na w zadaniu na egzę czarnego doktora, którego i tak nie zrobisz więc tym się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie, kluczem jest zadanie na Agropromie, coś tu jest nie tak. A z Bagnami to przejście chyba aktywuje się dużo później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) No ale zabiłem wszystkie wojaki i BTR-y (Dwa przy Agropromie(Puste co nie strzelają), oraz trzy wojaki + jeden BTR przy przejściu Agroprom-wysypiskoPS: nawet zabicie wszystkiego co na mapie nic nie daje... zabiłem wszystko(Granat F1 o ogromnej sile, i średnicy wybuchu 3km ) zostali tylko ci nieśmiertelni, ale nic się nie dziej :P Edytowane 23 Października 2015 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 U mnie działa bo przedwczoraj robiłem to zadanie.Idziesz na AgropromGadasz z AdrenalinąWbijają wojacy, wybijasz, btry wysadzaszBierzesz dokumenty z trupa dowódcy i nawigacjęGadasz z Adrenaliną (nie pamiętam)Idziesz do Swibłowa, będzie znacznik na zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Do Punktu 5 wszystko zrobiłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Przysłowiowa gówno prawda, po prostu wystarczy zabić wszystkich żołnierzy i rozwalić dwa BTRy i znaleźć dokumenty i nawigację. Zadanie normalnie się zalicza. Tylko trzeba strzelać a nie bawić się spawnowaniem granatów. Czy ty myślisz, że ja nie mam nic innego do roboty tylko sprawdzać wytwory twojej wyobraźni? Ujmę to krótko, koniec z pomocą aż się nie nauczysz normalnie grać. Chcesz cyrkować, radź sobie sam.Tu masz swojego sejwa. W skrzyni jest zebrany towar. Nastepny ruch to rozmowa z Adrenaliną. painchiller_1.sav 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Na wstępie napiszę, że nic nie spawnuje i nie kombinuje. Gdy Adrenalina dał mi zadanie na pomoc w odparciu wojska, podczas walki dostałem od snajpera w czapę i wczytałem save z zadania (ten który robi się automatycznie przy początku zadania). Dzielnie wystrzelałem wojaków i wysadziłem BTR-y,zabrałem notatkę i gps i.......nic. Adrenalina milczy, na bagnach wojaków brak. Zastanawiające było,że żaden BTR do mnie nie strzelał, przed pierwszym zgonem obracał za mną wieżą i parę razy strzelił ale uciekłem. I jeśli działa milczą to wiedzcie że coś się dzieje. Problemem było właśnie wczytanie tego save. Gdy wczytałem autosave z wejścia na lokację i leciałem z fabułą bez zgonu ,BTR-y grzmociły do mnie aż miło i po uporaniu się z wojakami przyszedł czerwony sms od adrenaliny i pojawiła się opcja dialogowa. Czyli gdy BTR-y milczą- autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Problem był opisany przeze mnie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi