carlopapa Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 https://goo.gl/photos/72QDyfnGyJXesitJ7 Czy mógłby ktoś podpowiedzieć co to jest za broń?? byłem w wojsku ale takiej nazwy nigdy nie słyszałem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Rozumiem że CHCIAŁEŚ zapytać gdzie znaleźć tą broń? Cyborgi Monolitu z niej strzelają - byłeś np. na CEA-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Nie nie pytam gdzie można znaleźć tylko co to jest za broń i jak wygląda.Ok już wiem podobne do PK. Edytowane 23 Października 2015 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Przy robieniu zadania na egzę czarnego doktora będziesz miał jej na pęczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Na razie mam 2 sztuki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi