tedyt Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam :)Dałem Panterze dysk, Demobilowi kukłę psa, wybiliśmy razem najemników, pogadaliśmy- a jakże i ....Według przewodnika powinienem pogadać z Kłem w barze- Kieł owszem jest, ale ni cholery nie chce ze mną rozmawiać:{ No to idę do Lukasza oddać pieczęć najemników- a tu Wolnościowcy walą do mnie !!! Co robię nie tak? Pozdrawiam Dodane- Ten gostek w barze to nie Kieł - pomyliłem się. Gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jeżeli masz pogadać w Barze to powinien siedzieć przy ognisku ... Ognisko jest po prawej jak wychodzisz z hangaru prowadzącego na Wysypisko. Powinien tam siedzieć ze swoim kolesiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dzięki Malakas- znalazłem-jesteś niezastąpiony jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi