Anton Gorodecki Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Do zadania "Umowa z wojskowymi" potrzebuje tego ów pistoletu Mauser Red na amunicję 7.62 ( wcześniej 2 sztuki sprzedałem - nie miałem jeszcze tego zadania i nie wiedziałem że będą potrzebne). Czy można kupić gdzieś ten pistolet? Ewentualnie czy można go kupić za 200k w menu Opcje => Rozgrywka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Uważaj, bo w grze występują trzy Mausery C-96 - w kalibrze 7,62x25, 9x19 i 11,43x23. I jak potrzebujesz Mauser Red, to są akurat te w kalibrze 9x19 Para.Możesz sobie do jakiegoś handlarza dopisać Zwykły to wpn_mauserRed to wpn_mauser_red9Chiński to wpn_mauser_china Edytowane 27 Października 2015 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dziękuje za info - będę chyba zmuszony dopisaćCzy karabin Mauser K-98 z tego samego zadania to obrzyn? Ponieważ dotąd nie spotkałem się z jego długą wersją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zainstaluj spawner, będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Czy karabin Mauser K-98 z tego samego zadania to obrzyn? Ponieważ dotąd nie spotkałem się z jego długą wersją? Nie. Zarówno karabin Mosina, jak i Mausera występują w wersji normalnej, jak i obrzyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 W takim razie trzeba szukać dalej Podziękował pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi