s4top Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam,mam taki problem: po wyjściu ze stanu snu trzeba wyłączyc przełączniki ale problem w tym ze dochodze tylko do pierwszego i gine,wie ktos dlaczego i ja,temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dawno w to grałem. Zapewne chodzi ci o ichniejsze X-16? Najpierw mamy wizję jak je włączamy a potem musimy je wyłączyć w określonym czasie? Cóż, musisz sie sprężać. Ja po prostu przeskakiwałem przez barierki na niższy poziom, zaraz po wyłączeniu przełącznika. Żadnych schodów. A giniesz bo któryś z zombi albo mutantów cię zabija. Albo kończy ci sie czas. Nie pamiętam już czy po skończeniu czasu sie ginęło. Zaraz na początku jest kontroler, tego trzeba załatwić w pierwszej kolejności. Potem grupa zombie włazi po schodach. Tu granaty. Dalej powinno już pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tylko ż gine zaraz po przełaczeniu pierwszego przełącznika nawet nie zdąże dojść do kontrollera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bo pewnie kontroler jest szybszy. Coś mi chodzi po głowie, że zaraz po pobudce trzeba było bardzo szybko zareagować bo inaczej był zgon. I to sprawka tego kontrolera. Może najpierw go rozwal o potem użyj przełącznika. I pamiętaj o czasie.Tu masz filmik jak gość to przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi